Perfect Mousse от Schwarzkopf: Иновация в боядисването на коса

Schwarzkopf & Henkel представят революционна разработка: Perfect Mousse - първата устойчива боя-пяна без амоняк.
Какво очакваме, когато си боядисаме косата? Устойчивост и интензивност на цвета, ослепителен блясък, пощадена коса и възторжени погледи, които новата ни визия ще привлече. Но дори това не е всичко - така ни се иска, боята да може ефикасно да покрие всички косъмчета, (дори най-упоритите) да се погрижи за структурата на косата ни, леко да я подхрани и да се нанася изключително лесно - толкова, че да можем да се боядисаме вкъщи съвсем сами, без да оплескаме всичко около себе си.
Експертите от компания Schwarzkopf & Henkel уверяват, че всичко това вече е възможно, благодарение на революционния продукт, който надхвърля очакванията и няма аналог на пазара: боята-мус без амоняк Perfect Mousse. Това е първата трайна боя, под формата на мус - иновационна и изключително лесна за нанасяне.
Пенообразната текстура на Perfect Mousse превръща боядисването на косата в нещо толкова лесно, колкото и миенето й с шампоан. Боята не съдържа амоняк и действа безвредно върху косъма, при това запазва дълго време желания цвят, покрива на 100% побелелите или упорити коси и ги дарява със сила и интензивен блясък.
Уникалните свойства на пяната са станали причина тази текстура да се използва в най-различни отрасли: от козметологията до медицината, от строителството до кулинарията. Възможността на пяната да увеличава обема си след нанасяне, проникващата й способност, а така също и лекостта на нанасяне са я превърнали в любима за употреба. Сега можем да се възползваме от уникалните й качества, дори когато боядисваме косата си.
Как да я използвате? Просто смесвате компонентите и нанасяте директно върху косата като шампоан. След изтичането на определеното време изплаквате и нанасяте специалния балсам с екстракт от орхидея и протеин, който ще дари косата Ви с необходимите й питателни вещества, ще й придаде сила и ослепително сияние.
Очакваме боята Perfect Mousse съвсем скоро и в България.
 
Боята ще бъде пусната в 15 оттенъка:

1000 Перлено-русо

388 Наситен махагон

668 Лешник

665 Златен кестен

465 Шоколадов кестен

750 Бадем

607 Карамел

950 Златисто-русо

800 Пшенично-русо

700 Тъмно-русо

600 Светло-кестеняво

500 Кестеняво

400 Тъмно-кестеняво

300 Тъмно кафе

200 Черно

Официален сайт: http://www.perfectmousse.de

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign