"Мис Съвършенство" - перфектната жена през погледа на мъжете

"Слаба и стегната, но с добър апетит, готова за секс 24/7, печелеща повече от любимия си и при това домакиня за пример и чудесна майка, възпитаваща децата си почти сама" - дали изобщо мъжете знаят какво искат от една жена?!

В Англия бе направено проучване, в хода на което бяха анкетирани 3000 мъже, споделили каква за тях е идеалната жена.

* 75% от мъжете се надяват любимата им да следи за теглото си и да се старае да запази стегнатото си тяло. При това 89% са споделили, че не желаят тя да се ограничава в яденето, боцкайки миниатюрни парченца диетична храна от чинията, а да е готова да хапва заедно с мъжа си пържени картофки, хамбургери и всякакви други "нискокалорични" храни.

* Освен това, мечтата на почти всички анкетирани е любимата им да печели дори по-добре от тях, но същевременно с това да си стои вкъщи с децата, да поддържа дома в ред, да е усмихната, спокойна и изпълнена с разбиране.

В другите аспекти на живота, такова разминаване не се наблюдава: практически всички мъже са били единодушни в това, че жената трябва да е готова за секс по всяко време (91% от анкетираните са отговорили така) и на всяко място; да умее да се приготви за излизане (дори за официално мероприятие) в рамките на 10 минути и да има разкошни коси.
Що се отнася до интелектуалното развитие на жената, изключително малък процент от мъжете се интересуват от това. Господата са споделили, че им е все едно дали дамата може да поддържа интелигентен разговор, за тях било по-важно тя да е усмихната и с добро чувство за хумор.

Чудно какви ли резултати ще покаже едно такова проучване, ако се направи в България... Надали ще бъде нещо по-различно, за съжаление!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign