Прозрачен мини "апартамент" за незабравими нощи

Идеята за надуваема къща с прозрачни стени и покрив е чудесна - да! Стига да прекарате нощта на усамотено, защитено от любопитни погледи, спокойно място. Самата мисъл, че можете да заспите в обятията на любимия човек ( а дори и сами), докато гледате блещукащите звезди е повече от примамлива!

Авторът на нестандартния мини-апартамент, дизайнерът Pierre Stephane Dumas нарича своето произведение "необикновени 'бунгала' за необикновени 'нощи' ". Съгласете, се обаче, че идеята да прекарате нощта на "открито" и възможността да бъдете забелязани от други, непознати хора не би се харесала на всички.

Въпреки че, прозрачната"къща" - палатка не изглежда особено сигурно, тя е оборудвана с всичко, от което имате нужда. Електричество, вода, мебели и всички останали удобства са на лице, като изключим завесите (и може би тоалетната, за която не се споменава нищо), но все пак това е идеята за почивка на открито - да сте максимално близо до природата. :)))))
Между другото една нощ в необикновеното бунгало не е никак евтина - 630 долара за "щипка" адреналин и опит да се преборите със свенливостта и комплексите ;)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign