"Сексът и градът - 3" : Продължението...

Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се съгласиха да дадат на своите популярни героини още един шанс.
Такова развитие на събитията не сме и очаквали - знаменитата четворка Кари, Саманта, Шарлот и Миранда отново се завръщат на екрана. В едно от интервютата, Кристин Дейвис сподели, че всички главни героини са готови да участват в продължението на "Сексът и градът". "Мечтаехме да направим и трета част, - признава тя. - Любопитно е къде четирите приятелки ще бъдат отведени от съдбата този път." По думите на актрисата, сценарият е почти готов, единственото, което е останало да се направи е да убедят режисьора Майкъл Патрик Кинг да участва в проекта.
"Сексът и градът - 2" събра приходи от над 400 000 000 долара. И макар критиците да смятат, че историята отдавна е трябвало да бъде приключена (всички актриси са около 50 годишни ), ние се надяваме, че новите приключения на легендарната четворка няма да ни разочароват. Нямаме търпение да видим в какви тоалети ще се появят приятелките този път :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign