Позата по време на сън - индикатор на здравословното и душевно състояние

Позата, в която най-често спите може да разкаже много за Вашия темперамент, душевно състояние и дори за здравословните Ви проблеми.

Ако често спите свити в поза "зародиш", това показва, че се нуждаете от защитата и съчувствието на обкръжаващите Ви хора, може би дори без да осъзнавате това.
Здраве: Най-вероятно имате понижен имунитет и проблеми с нервите - често Ви се случва да избухвате или да проливате сълзи. Възможно е, също така, да имате и проблеми с черния дроб и жлъчния мехур.

Обичате да спите по корем, разперили ръце и крака? В ежедневието сте свикнали да доминирате над останалите и не се боите от промени. Към непознатите се отнасяте предпазливо, винаги с "едно на ум", че може да не са дотам искрени с Вас и да Ви желаят злото.
Здраве: Възможно е да имате проблеми с храносмилателната система, включително гастрит или язва.

Заспивате и се събуждате по гръб? Тази поза психолозите наричат "царска". Навярно сте открит, жизнерадостен човек, който често е в центъра на вниманието. Вие сте от тези хора, които останалите наричат "архитект на собственото си щастие". Рядко изпадате в унило състояние и не бягате от проблемите.
Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, алкохола.

Обърнати на една страна, с леко подгънати в коленете крака спят надеждните и спокойни хора. Вие лесно се адаптирате към промените и се стараете да се радвате на всеки ден.
Здраве: Имате склонност към цистит и други заболявания на пикочо-половата система.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign