Искате ли да бъдете дизайнер на обувките си?

Производителят на дамски обувки Shoes of Prey предлага на своите клиентки уникалната възможност да станат сами дизайнери на своите обувки. С помощта на лесния за използване онлайн инструмент в сайта на компанията http://www.shoesofprey.com Вие можете да осъществите виртуално някои от най-смелите си "обувни мечти". Асортиментът на Shoes of Prey включва голям избор от естествени материали, включително италианска коприна, най-меката телешка и змийска кожа, лак и други текстури в повече от 100 различни разцветки.
Имате възможност да изберете от 7 базови модела (от балетки до боти), да моделирате силуета, да измените формата и височината на тока, да добавите декоративни детайли и да изберете материал за всеки елемент от обувките си.
Ако желаете наистина да се сдобиете с Вашето уникално творение, готовият дизайн се изпраща във фабриката, където умелите ръце на специалистите, работещи за Shoes of Prey ще материализират Вашата идея в истински чифт красиви обувки! След 5 седмици те се доставят на клиентката (до всяка точка на света), която може да бъде спокойна и щастлива, че никой друг няма да има модел обувки, като нейния! :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign