Как да увеличите или възстановите бюста си без силикон

Действително, силиконовите гърди са "способни" на много, например да спасят живота на собственичката си в случай на автокатастрофа - те ще бъдат почти толкова полезни колкото и въздушните възглавници ;) Но в последно време се появи сериозна конкуренция на имплантите. Алтернатива на силикона стана липофилингът - млечните жлези се попълват със собствена мастна тъкан, която е обогатена с безценни стволови клетки.
До неотдавна за основен недостатък на липофилинга се считаше неговата нестабилност - инжектираните мазнини се абсорбираха от организма до 70% от първоначално въведения обем. Сега този проблем успешно се решава с помощта на обогатяването им със стволови клетки, извлечени от мастната тъкан. Методиката е добра и от естетическа гледна точка (корекция на формата и големината на гърдите) и от практическа - резултатът е дългогодишен. Всяка желаеща дама може например, да се подложи на липосукция на бедрата, а извлечените мазнини да "премести" в доста по-подходящо място - тоест в гърдите.
Методиката е идеална за склонните към слабеене жени, защото първото, което буквално изчезва пред очите Ви при отслабване, за съжаление е пищността на бюста. При това, всеки пластичен хирург ще потвърди, че за липосукция, в тялото винаги се намират 300г излишни мазнини, което е и достатъчно за възвръщане младежкия обем на гърдите или за тяхното увеличаване.
Уникалният начин за корекция е разработен от американската компания «Cytori». Техниката за увеличаване на бюста с мазнини, обогатени със стволови клетки и необходимата апаратурата са били успешно тествани и сертифицирани в Европейския Съюз и Япония. В тези краища на света технологията се използва не само за увеличаване, но и за възстановяване на гърдите след онкологични операции. Обемът, който може да се въведе за една процедура не е голям - до 170 куб.см. Така че на този етап може да говорим не за кардинално, а за забележимо увеличение размера на бюста. В крайна сметка има много жени, които се нуждаят именно от такова умерено количество, за да се почувстват желани и привлекателни. Другият наистина огромен плюс на увеличаването на бюста със собствени тъкани е, че няма риск от отхвърляне от организма или странични ефекти. Минусът е в цената - в Европа "удоволствието" струва около 10 000 евро.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign