Как да посрещнем и какво да очакваме през 2011-та: годината на Белия Метален Заек


 Остават броени дни до 2011-та и празничното настроение вече витае във въздуха... Със сигурност много хора вече са се подготвили за настъпващия празник. В редица издания, списания и вестници сте намерили хороскопи, съвети и предсказания за следващите 12 месеца... Много от Вас може би вече знаят, че настъпващата 2011-та по източния календар ще бъде годината на Белия Метален Заек и сигурно дори са решили с какво да бъдат облечени, за да му се харесат, НО! не забравяйте, че китайската нова година (Чун Дзие) започва на 03.02.2011г. затова нека отпразнуваме 31.12.2010 - 01.01. 2011г. по стандартния си европейски начин.;) Ако сте решили да облечете червено - облечете се така, а чак на трети февруари ще имаме "бойната задача" да се харесаме на металния заек ;). Тогава, освен стандартните блюда, на масата трябва да има ястия или продукти, които биха се харесали на Заека.
И така...

Годината на Заека - характеристика
* Китайското име на Заека - Ту
* Четвъртият знак от китайския Зодиак
* Елемент през 2011-та година: метал
* Цвят през 2011-та: бял
* Полярност: отрицателна
* Дата, в която започва 2011-та година: 3.02. 2011г.

Годината ще донесе уют, дипломация, гостоприемство и топлота.

Годината на Заека е прекрасно време за тези, които са се изморили от активността на Тигъра и напрежението през 2010-та година. Заекът цени уюта, дипломацията и обикновените човешки взаимоотношения. Именно заради това, 2011-та е идеална за сватби и годежи. Браковете, сключени през тази година ще бъдат особено удачни и щастливи. Освен това, в източните хороскопи е написано, че Заекът е много умен и талантлив. През новата година под негово покровителство ще бъдат всички, които имат отношение към науката или творчеството.
Той е и изключително покорен и срамежлив, но въпреки скромността си е много гостоприемен, ценящ домашния уют и красотата. Ето защо, през 2011-та канете най-скъпите си приятели и роднини, а също така често им ходете на гости. Заекът е крайно дипломатичен, затова през 2011-та година не е времето, когато да парадирате с обществен статут или постигнати успехи. Годината ще бъде особено плодоносна за тези, които се занимават с благотворителна дейност. Това се отнася и за свещениците, професорите или хората с творчески професии.
Но трябва да помним, че този знак има и отрицателни качества. Например - боязливост. Това е и причината, поради която много хора (особено родените в "заешка" година) трудно ще вземат решения. Освен това Заекът е абсолютно педантичен, той не обича безпорядъка във вещите, мислите или делата.

За да се харесате на Заека, в нощта между 2-3.02.2010г. украсете къщата си с бели аксесоари, добавете сребристи орнаменти и се погрижете масата Ви да е добре подредена и на нея задължително да има купа с моркови и ябълки. Поканете гости и се представете като добра домакиня, защото както разбрахте, този знак цени гостоприемството изключително много.
Що се отнася до тоалета, можете да изберете цветовете му в бледо сиво, млечно, светло-бежово, кремаво бяло или сребристо. Макияжът и парфюмите - естествени и ненатрапчиви.

Весело посрещане на празника! :)

Пълен Китайски Хороскоп

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign