2011: Годишен хороскоп - зодия Близнаци

2011-та година ще бъде за Близнаците абсолютно завладяваща: неочакваните поврати на съдбата ще Ви направят много по-смели и хазартни личности. Ще се решите на нови експерименти и увлечения, ще преминете през изненадващи преживявания и ще се запознаете с интересни хора.
Личният живот, семейните проблеми, творчеството и здравето са Вашите приоритети през тази година. В кариерата и бизнес делата не се очертават никакви гръмки успехи, но смяната на работа или сферата на дейностите, с които ще се занимавате, обезателно ще се случи.
Съвет: Предстои Ви да се научите, че преди да предприемете някакви действия, трябва да се замислите и за последствията. През тази година ще изплащате кармични дългове и ще пожънете плодовете от старанията през изминалите години.

Любов и семейство

Кръгът Ви от познати ще се разшири невероятно - постоянно ще се запознавате с някой, ще се сближавате с хората или ще се разделяте със стари взаимоотношения. През януари съществува риск да развалите отношенията си с близък човек, така че проявете благоразумие, ако, разбира се, раздялата не влиза в плановете Ви.
През тази година можете да станете жертва на предателство, постарайте се да не съдите прекалено строго хората, които ще го направят и не замърсявайте душата си с трайна злоба и обида. Другото, което Ви очаква е среща с персона от миналото Ви, възможо е това да бъде намеса от самата съдба!

Здраве

Близнаците рядко са ипохондрици, не обичат да се лекуват и честичко нарушават препоръките и предписанията на лекарите. Ако до ден днешен не сте обръщали сериозно внимание на здравето си, през 2011-та неговите запаси могат да се окажат практически изчерпани.
Уязвими ще бъдат органите на дихателната система, крайниците, а в края на 2010-та - началото на 2011-та е и период, в който за Вас съществува голям риск от травми.
Най-добрата почивка за Вас ще бъде в санаториум. В периода от юли до октомври оздравителните процедури ще бъдат особено ефикасни.

Успех

Многото нови запознанства ще попълнят Вашия жизнен опит и въпреки че, надали 2011-та ще бъде за Вас година на изумителен финансов успех, Вие безусловно ще станете по-богати - все пак ще получите уникален опит, който, както е известно, не може да се купи за никакви пари.
Изградете плановете за бъдещето си през май - в този период интуицията Ви ще бъде силна, както никога досега. През номеври и в началото на 2012-та не трябва да вземате важни решения и да поемате отговорност - това не е времето, в което да бъдете лидери, а тъкмо напротив - по-пасивната, втора роля ще Ви донесе забележителни резултати.

 Ключови дни:
    * 15 януари 2011
    * 18 януари 2011
    * 21 февруари 2011
    * 25 февруари 2011
    * 9 март 2011
    * 16 март 2011
    * 12 май 2011
    * 20-21 май 2011
    * 2 юни
    * 12 юни 2011
    * 19 юни 2011
    * 29 септември 2011
    * 4 декември 2011
    * 27 декември 2011

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign