2011: Годишен хороскоп - зодия Дева

В добре подредения живот на консервативните Деви се очертават промени. Да им се противопоставяте е безсмислено, просто затворете очи и се понесете по течението. Не се безпокойте, в резултат на тези промени, Вие ще се озовете там, където винаги сте желали да бъдете, но дори сте се страхували да си помечтаете.
Чака Ви ново жилище или основен ремонт, смяна на работата, нови запознанства, интересни събития и мистични срещи, които ще Ви накарат да се отлепите за малко от земята, в която здраво сте се вкопчили.
Съвет: Забравете за всички "закончета", които Вие самите някога сте си измислили. Ще Ви се наложи да живеете и се държите по нов начин, така че най-добре е спокойно да приемете новите правила на играта.

Любов и семейство

Пролетта ще Ви погълне с вихър от събития, заради които може да се скарате или разделите с любими хора и роднини. През лятото някои Деви дори могат да се решат на раздяла или развод и подялба на имуществото, ще променят изцяло начина си на живот и ще отворят съвършено нова страница.
В средата на есента в отношенията ще настъпи стабилност, ще дойде хармоничен период на удовлетвореност и щастие. В личен аспект Ви чакат интересни и важни събития, които дълго време сте чакали и именно те ще имат решаващо значение в живота Ви.

Здраве

Ще Ви бъде трудно да споделите на околните какво точно се случва в живота Ви и това ще Ви донесе невероятно нервно напрежение и невъзможност да се отпуснете. В такова състояние много системи на организма не функционират добре, което на свой ред може да стане причина за чести неразположения от различен характер. За да избегнете всичко това, ще Ви се наложи първо да признаете пред самите себе си, че и Вие сте човек и като всички останали имате право на грешки.
Пазете нервите и сърцето си, пийте успокоителни чайове и непременно отидете на почивка в края на август - септември някъде сред природата. Планина, гора, езерце... ще Ви се отразят значително по-добре от многолюдните плажове.

Успех

През 2011-та Марс ще влезе във Вашия знак, където ще остане до лятото на 2012-та година. Този период ще бъде за Вас изключително сложен и то не толкова заради случващите се проблеми, колкото заради това, че се налага да промените досегашния си начин на живот.
Но късметът със сигурност ще бъде с Вас постоянно, макар че победите ще се редуват с разочарования. Вашите най-удачни периоди от годината са януари, февруари и лятото - през това време ще сключите успешни сделки, ще получите много придобивки или повишение в работата.

Ключови дни:
15 януари 2011
18 януари 2011
21 февруари 2011
25 февруари 2011
9 март 2011
16 март 2011
12 май 2011
20-21 май 2011
2 юни
12 юни 2011
19 юни 2011
29 септември 2011
4 декември 2011
27 декември 2011

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign