Да надникнем в личните гардеробни на звездите...

 
Ако ние с вас се ограничаваме с няколко шкафчета и един гардероб, то звездите отделят за тоалетите и аксесоарите си цели стаи... всъщност и това не е точната дума, тъй като те приличат повече на модни бутици, отколкото на помещения от жилище...
Дойде време да надникнем във внушителните гардеробни на знаменитостите
 
 Майли Сайръс 

Звездата от сериала Хана Монтана е мечтала за гардеробна, която да прилича на Barbie-бутик... Е, можем да кажем, че идеята ѝ е напълно осъществена!

 
 Оливия Уайлд 
Помещението е проектирано за Оливия от известния в Лос Анджелис дизайнер - Лори Крест. В уютната гардеробна има дори огледало от XIXв.


Парис Хилтън

Парис Хилтън има помещение за всяка част от гардероба си: тоалетите са на едно място, аксесоарите на друго, парфюмите на трето и разбира се, обувките са в отделна стая.

 
 Фърги

Гардеробната на Фърги е разположена между две стаи от дома ѝ. Певицата споделя, че съпругът ѝ нарича това място "Територията на Фърги". Звездата е проектирала гардеробната сама, така че помещението да ѝ напомня за магазин.
 
 
 Ева Лонгория

Гардеробната на Ева Лонгория заема площ от 40кв.м. Актрисата е влюбена в денима и голяма част от помещението е заета именно с дънки.

Кристина Агилера

Певицата има цели две гардеробни в дома си! В първата съхранява обувките и аксесоарите си, които са подредени чифт до чифт, според дизайнера. Във втората държи тоалетите си, които също са в идеален порядък

 Пола Абдул
Актрисата има внушителен гардероб, който заема 1500 кв.м. от жилището ѝ! Дори ни е трудно да си го представим! Звездата е почитателка на обувките с висок ток и признава, че не може да устои на изкушението да купува всички модели, които ѝ харесат.
 
 
Марая Кери

Ако преди малко сте били поразени като нас от площта на гардеробната на Пола Абдул, то сега ще бъдете тотално шокирани. "Скромното гардеробче" на Марая Кери заема 3600 кв.м. ..... Певицата има над 1000 чифта обувки, а гардеробната ѝ прилича на изискан бутик.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign