Giorgio Armani: GALAXY S Android Smartphone

Ексклузивен смартфон Giorgio Armani Samsung Galaxy S очакваме на пазара. Новият луксозен продукт е плод на разрастващото се партньорство на модната къща Джорджо Армани и южнокорейския технологичен гигант Samsung Electronics. Както се предполага, това ще бъде едно творение, съчетаващо моден шик и хай-тек.
Рекламната кампания е също абсолютно издържан и стилен шик. Топ-моделът  Suzanne Diaz е лицето на кампанията, а фотографиите са дело на Richard Burbridge.
Дизайнът на тялото на телефона е дело на Джорджо Армани. Моделът е снабден с блестящ дисплей Super AMOLED, с чудесен образ дори и при директна слънчева светлина и с редица интелигентни функции като интегриран месиджинг, SWYPE клавиатура за писане в движение, достъп до Android Market и др.
Външността на Giorgio Armani Samsung Galaxy S въплъщава квинтесенцията на изяществото на Армани. Прибавяйки усещане за уникалност, изящният гръб на телефона е украсен с фигурално метално покритие, по проект на Армани.

Новият Armani Samsung Galaxy S е тънък и елегантен, едва 9.9 мм, което го прави перфектeн аксесоар, подчертават от компанията. Моделът предлага интелигентни функции и услуги като Social Hub с интегриран месиджинг, която синхронизира телефонния указател, календара, историята и SNS (social networking services).

Giorgio Armani Samsung Galaxy S осигурява достъп до Android Market и магазина за приложения Samsung Apps, така че всеки потребител може сам да избира желаните приложения, вкл. помощни инструменти, игри, програми за здраве и лайфстайл, e-книги и др. Интерфейсът, чийто дизайн също е дело на Джорджо Армани, предлага селекция от ексклузивно съдържание като рингтонове, шрифтове, включване/изключване на анимацията и др.

Телефонът Giorgio Armani Samsung Galaxy S ще бъде наличен в бутиците на Джорджо Армани и във всички големи магазини за мобилни телефони в Италия още от началото на декември, а от 2011 г. телефонът ще гастролира по всички световни пазари.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign