2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

 2011-та година ще донесе глобални промени, които ще се случат бавно и последователно, а за болшинството от представителите на Зодиака, дори неусетно.
Какво ни готвят звездите този път?
Един от най-големите "виновници" за всичко, което ще се случи, ще бъде Уран. Планетата на новаторите, на научните открития и всевъзможните изобретения ще напусне 12-ия, мистичен знак на Зодиака - Риби и ще се премести в първия, огнен и храбър Овен, където ще престои през следващите 8 години. До какво ще доведе това?
Чакат ни нови идеали и цели, нови идоли и герои. Наркотиците, готик модата, съмнителните духовни практики и саморазрушението все по-малко ще привличат хората. Влизайки в Овен, Уран може да предизвика истинска революция в Интернет - чакат ни интересни открития и изменения в глобалната мрежа, а така също и в сферата на информационните технологии.
Но не всичко е така гладко: съвпадението на Уран и Юпитер в Овен ще бъде усложнено от опозиция на планетата на консерваторите и работохолиците - Сатурн, намираща се във Везни. Впрочем кофликтът между старото и новото трудно може да ни удиви.
Напрежението между Сатурн и Уран-Юпитер през първата половина от годината може да предизвика социални катаклизми, военни конфликти и прояви на агресия, колебания във валутните курсове и други признаци на нестабилност в икономиката.
Но към края на годината вълненията ще улегнат и за икономическата криза ще се говори все по-малко. Нов смутител на спокойствието може да стане водата - стихия, непредсказуема и безжалостна. Неблагоприятните аспекти на планетата Нептун могат да предизвикат наводнения и обилни валежи по целия свят.
2011-та година е годината на Венера. Тази прекрасна планета на плодородието и красотата сменя Слънцето - жаркият управител на 2010-та. Венера ще внесе особена женска енергия буквално във всички житейски области: благотворителността, изкуството, семейните ценности и красотата във всичките й форми ще излязат на преден план. Любов, очарование и жени - това са трите главни тренда на 2011-та година. Настройте се на тази вълна и обезателно ще се окажете от щастливците, на които ще им провърви в годината на Венера.
А ние и всички читателки на БеллаДонна вече имаме основата за този успех - родили сме се Жени! ;)

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ
 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign