Интериор според зодията

Овен
Ефектните и по възможност в ярки цветове мебели са необходим детайл за Вашето просторно и светло жилище. Желателно е да избягвате червените краски, въпреки че ги обожавате... Перфектният вариант за Вас е студио с огледала и модерна живопис. Размествайте често мебелите - това ще внесе в живота Ви усещане за задоволство и разнообразие.

Телец

Функционалност и удобство - това са ключовите думи за хармония в живота на всеки един Телец. Вашите мебели могат да бъдат в нюанси на зеленото, синьото или жълтото, желателно е да са от естествена дървесина. Централно място в дневната най-вероятно ще заема (или заема) телевизорът, а изобилието от саксийни цветя и флорални аксесоари ще Ви накара да се чувствате наистина приятно.

Близнаци

Най-много Ви допадат ниските, леки мебели, подредени до или вградени в стените. Центърът на жилището Ви трябва да бъде по-възможност празен, за да не може нищо да възпрепятства Вашето стремително придвижване :) Интериорът, решен в светли тонове, но с отделни ярки, наситени "петна" Ви кара да се чувствате наистина добре. Що се отнася до битовата техника, то задължително тя трябва да бъде мултифункционална и с разнообразно предназначение. Например, кухненски робот, оригинален часовник с вградено радио, аларма и слайд-шоу от живописни картини - това са нещата, които изключително много Ви се нравят.

Рак

Традиционният уют, скриновете, меките ъглови диванчета са мечта за всеки истински Рак и особено за дамите, представителки на тази зодия. Вие просто не можете да живеете без кокетни перденца или красиво надиплени завеси, без възглавнички или зашеметяващ кът за отдих и релакс! Добре оборудвана баня с вградено отопление, старателно обзаведена кухня, картини, свещи, свидни сувенири... всичко това внася в душата Ви хармония и чувство за удовлетвореност.

Лъв

Класическите Лъвове предпочитат класиката - във всичко и навсякъде. Вашият дом трябва да прилича на резиденция - големи врати и прозорци, поддържана градина, "тежки" мебели, скъпи завеси, луксозна посуда... списъкът е почти безкраен. Накратко, само царственият интериор, но без претрупаност е този, който най-много Ви допада.

Дева
Практична и реалистична преценка на вещите - това е основно качество за всяка Дева. То е и определящо за обзавеждането на дома им. Девите не се подчиняват на модните тенденции, нито пък избират най-скъпото - жилището им трябва да бъде в пълен порядък, а мебелите, желателно дълговечни, не много скъпи, семпли и задължително удобни! Другите важни неща за тях са полезните за здравето аксесоари, като например, филтър за вода, устройство за пречистване на въздуха, "дишащи" тапети и мебели, а така също и функционалната техника.

Везни

Скромните, иначе Везни са доста претенциозни що се отнася до обзавеждането. Изключително важно за тях е интериорът да е изтънчен, елегантен, декоративните предмети и посудата също. Те харесват както античните, така и модерните мебели и аксесоари, но откриват идеалния баланс между тях, когато се наложи да съчетаят една вещ с друга. Високото качество, естествените материали и красивият вид на предметите, с които са заобиколени, кара Везните да се чувстват наистина "у дома" си.

Скорпион

Скорпионите, за разлика от Везните не са никак претенциозни и често дори не обръщат внимание на вещите, които ги обкръжават (освен, ако не са ги купили те самите). Но, когато Скорпионът има за задача да обзаведе собствения си дом, то той ще го превърне в едно малко олицетворение на личното си "Аз". Затова жилищата на някои представители на тази зодия приличат на библиотеки, други на ателие, трети на антиквариат... Така или иначе, всички те обожават стелажите, оригиналните геометрични форми и футуристичния стил в мебелите. Но най-важното - кабинетът, ателието или личния офис са местата, където Скорпионът се чувства най-добре.


Стрелец

Тези хора са абсолютни почитатели на модата! Техният дом задължително трябва да бъде съвременен, ефектен и добре подреден. Последните тенденции в областта на дизайна и постиженията в техниката са нещата, които нито един Стрелец не пропуска да внесе в дома си. Вие дори подсъзнателно се стремите да сте различни от останалите, не искате да сте като другите. Често срещано явление е Стрелците да разместват периодично мебелите или да променят предназначението им.

Козирог
Представителите на тази зодия са най-строгите и практични от целия Зодиак, що се отнася до интериора. Мебелите на Козирозите трябва да бъдат функционални и перфектни, цветът и текстурата им - тъмни и ненатрапчиви. Жените обичат по-модерните аксесоари, а мъжете преди всичко са аскети и почитатели на минимализма. Дневната и холът са помещенията от дома, на които Козирозите отделят най-много внимание при обзавеждането.


Водолей
Изискан футуризъм, много стъкло и метал са нещата, които са по сърце на Водолея. Жените, представителки на тази зодия са доста по-практични, но мъжете предпочитат творческия безпорядък, мултифункционалните предмети, движещите се мебели и дори фонтанчета по средата на стаята. Типично и за двата пола, обаче е стремежът им към совобода. Техните погледи винаги са устремени към бъдещето, така че в дома им задължително присъстват истински космически елементи!

Риби

Класическата Риба обича уюта и чистотата. Жените просто не могат да си представят дома си без дебели килимчета, красиви, изящни мебели и елегантни завеси. Но за сметка на това мъжете Риби могат да бъдат абсолютно равнодушни към тези "малки подробности". Прохладни, естествени цветове и закръглени форми присъстват в интериора на всяка Риба, а така също и множество кокетни сервизи и малки аксесоари.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign