2011: Годишен хороскоп - зодия Козирог


За Вас е дошло времето да направите равносметка. Какво сте преживели и постигнали до момента? Как посрещате 2011-та година? Анализирайте своето положение и поставете цели, които ще доведат до подобрението му, ако това е необходимо. Годината ще бъде време за размисли и съзерцание, никакви резки промени не се препоръчват.
Ще прекарвате много време в дома си и ще се чувствате добре - често ще пренареждате нещо, ще посрещате гости и роднини.
Животът често ще Ви поставя малки задачи, решавайте ги с помощта на търпение, старание и разсъдливост - Вашите основни качества.
През тази година не късайте със старите приятелства и връзки, не сменяйте работата си - това не е подходящият период за подобни промени.
Съвет: Общуването с околните понякога може да Ви се струва много досадно, но кой ще Ви се притече на помощ, ако не приятелите и семейството? Грижете се за тях!

Любов и семейство

Както вече споменахме, ключовата дума за Вас през 2011-та година е - "дом". Той ще се превърне в източник на много проблеми и радости, тук ще се случат и най-важните неща за Вас.
През юли и август са възможни нови романтични запознанства, възраждане на чувства и въобще - много приятни емоционални преживявания.

Здраве

През 2011-та могат да Ви безпокои често главоболие и други проблеми, свързани с кръвоносните съдове. Преумората и неправилната организация на режима "труд-почивка" може да стане причина да се разболеете. Не прекалявайте с работата, почивайте винаги, когато имате възможност, наспивайте се и укрепете имунната си система!
Що се отнася до годишния отпуск или ваканция - най-добре я прекарайте в компанията на близките си, самотата е лош спътник за Вас през тази година. Най-доброто време за целта е - май, краят на юли и август.

Успех

През 2011-та е добре да не поемате никакви рискове и да карате по старому. Но ще настъпи период през годината, когато усмивката на съдбата ще Ви огрее, така че не се отчайвайте!
Краят на април и май могат да Ви донесат повишение в работата, да открият пред Вас нови перспективи и възможности да разкриете потенциала си. Действайте спокойно и уверено!

В края на годината ще Ви налегне умора, почивайте, всички нови дела отложете за началото на 2012-та година.

Ключови дни:
    * 7 януари
    * 18 януари
    * 26 януари
    * 4 февруари
    * 10 февруари
    * 27 – 31 март
    * 3 април 2011
    * 18 април 2011
    * 1 май 2011
    * 13 юни 2011
    * 3 юли 2011
    * 13 юли 2011
    * 25 август 2011
    * 30 септември 2011
    * 7 октомври 2011
    * 13 - 14 октомври 2011
    * 26 ноември 2011
    * 22 декември 2011
    * 29 декември 2011

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign