2011: Годишен хороскоп - зодия Лъв

Звездите обещават на Лъвовете ера на промени: смяната на местоживеенето, множеството пътувания в търсене на по-добър живот или в това да "открият себе си" ще накарат гордите Лъвове да изтрият нокти из каменистите пътеки на чужди градове и страни, но всичко това няма да бъде напразно!
Изборът, който ще направите през тази година ще бъде фундаментален за следващите 8 години. Работете с перспектива, а не с идеята за бързи резултати и облаги, не се поддавайте на изкушения да участвате в съмнителни сделки - те няма да Ви донесат никаква изгода, а само нови проблеми.
Съвет: Бъдете благородни и се съобразявайте с интересите и желанията на околните хора, в бъдеще съдбата ще Ви се отблагодари!

Любов и семейство

През първата половина на годината Лъвовете ги очаква страстен и бурен романс или период, когато съществуващите взаимооношения ще се възродят. Ще бъдете щастливи, пълни с енергия и ще започнете да градите съвместни планове за общото си бъдеще.
В началото на есента любовната магия ще отслабне и Вие, завърнали се на земята ще започнете да се занимавате с абсолютно прозаични дейности.
Много от свободните Лъвове ще вдигнат сватби през 2011-та година и браковете им ще бъдат изключително щастливи.

Здраве

За Лъвовете болестта е признак на слабост и заради това те не обичат да ходят на прегледи или процедури. За да не Ви се налага това - грижете се за себе си!
Тази година слабите Ви места могат да бъдат органите на пикочо-половата система, така че обърнете специално внимание, ако усетите каквото и да било неразположение в тази област.
Планирайки отпуската си, гледайте тя да е в периода преди есента, в противен случай рискувате да пропуснете нещо много важно.

Успех

През тази година Вашият успех е свързан с пътувания. По време на тях ще откриете и отговорите на редица въпроси, и новата си любов, и бъдещи бизнес партньори.
Що се отнася до кариерата и парите - очаквайте интересно предложение през юли-август, което ще Ви донесе редица облаги и дивиденти.

Ключови дни:
    * 4 февруари
    * 17 февруари
    * 19 февруари
    * 25 февруари
    * 21 март (!)
    * 6 април
    * 13 юни
    * 21 юни
    * 16 август
    * 17 август
    * 23 септември
    * 28 септември
    * 13 октомври
    * 4 декември
    * 22 декември
    * 29 декември

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign