4 "Гримчета", които можем да употребим и по друг начин

Може би Ви се е случвало да забравите или пък да не носите пълния си набор от декоративна козметика в чантата, а може би просто нещичко от необходимите Ви неща се е свършило? Сигурни сме, че повечето от вас са се сблъсквали с подобен проблем и то най-често в случаите, когато ама наистина имаме нужда да сме гримирани... Как да се справим с подръчни средства?
1. Червилото може да се превърне в чудесен руж. Това е стар фокус, но и до ден днешен си е ефективен. Червилото лесно се разнася по кожата, при това изглежда много добре. Само не прекалявайте с количеството - няколко точици са напълно достатъчни.

2. Блясъкът за устни може да се превърне в сенки за очи. Ако трябва да изглеждате нежно и натурално - това е чудесна идея. Нанесете малко от продукта върху клепачите и размажете към миглите. Воала! Само внимавайте блясъкът Ви за устни да не е прекалено лепкав!

3. Коректорът може да се превърне в червило. Ако очертаете устните с молив и нанесете коректор, след което отново сложите малко цвят с помощта на молива, ще получите устойчиво червило и добре изглеждащи устни!

4. Спиралата за мигли може да се превърне в чудесна очна линия. Единственото, което Ви е нужно е подходяща четчица, за да я нанесете.
И още едно приложение - изсъхналата вече спирала може да се превърне в идеален инструмент за Вашите вежди. Просто преминете леко с четчицата върху тях - така едновременно ще подчертаете цвета им, ще ги срешете и ще ги фиксирате.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign