Модерните шалове за сезон Есен-Зима 2010/ 2011

Шалът не е просто вещ, която да използвате, за да не замръзнете през студените зимни дни.

Шалът е един от най-важните елементи за изграждане на цялостната Ви визия. През този сезон той отново е модерен, отново е на върха...

Кои са моделите, актуални в момента?


Шал едра плетка

Изключително актуални шалове, изработени с ажурна, едра плетка. Може да бъдат едноцветни,  но има и модели с интересни цветови съчетания. Дизайнерите предлагат тези шалове да се комбинират както с ежедневни облекла, така и с официални тоалети.

Шалове от кожа

Това е една чудесна новост през този сезон. Шаловете от кожа създават ефект на кожена яка, като с тях може да декорирате всеки тоалет.


Шалове с принтове

Кашмирените шалове с принтове изглеждат просто чудесно. Шарките са актуални и този сезон, така че отново сте в крак с модата.Шалове от фина тъкан

Елегантните едоцветни шалове от кашмир са модни за поредна година. Най-актуалните цветове си остават класическото черно и сивото. Изискани и стилни, те могат да придадат елеганс на всеки Ваш тоалет. Не се колебайте да ги носите!

Шалове със скандинавски мотиви

Нищо ново под Слънцето! Добрите, стари шалове с елени, снежинки и ромбове отново са тук. :) Изработени от кашмир, ангора и вълна, те са  зчудесен аксесоар за Вашия зимен гардероб.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign