Кои са най-успелите от Зодиака?


Според изследване от 1986г. едно от всеки 108 предприятия във Великобритания ползва помощта на астролози при избора на персонал. Изследване в Швеция от 1991г. установява, че 12% от компаниите са прибегнали до такива услуги. Но тази практика е най-разпространена в източните страни. Има работодатели, които отказват да назначат Скорпиони заради конфликтността им, както и Риби, защото не били достатъчно пробивни. Още през 1970г. в САЩ студентите протестират срещу работодателите заради новата форма на дискриминация.
Изследванията на Купър и Смит, както и на вестник "Гардиан" през 1984г., проведени над 1,5 млн. мъже и 850 000 жени, потвърждават, че родените в огнените знаци, както и родените през пролетно-летните месеци изкачват по-пъргаво йерархичната стълбица за разлика от родените през зимните месеци (изключение прави Стрелецът заради огнения си знак).
През 1974г. в едно издание на Encyclopedia Britannica са публикувани рождените дати на 200 прочути бизнесмени. Водещи са знаците Лъв, Рак, Стрелец.
Друго известно широко-мащабно изследване е проведено през 1997г. от Понтер Сакс, известен плейбой и бивш съпруг на Бриджит Бардо. Резултатите от него показват, че в групата на успяващите служители на ръководни постове отново са силно представени летните зодии - Близнаци, Рак и Лъв, от които най-добър лидер е Лъвът.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign