Midnight Pearl - Новият парфюм на Oriflame, представен от Наталия Водянова

Супермоделът Наталия Водянова представя Midnight Pearl от Орифлейм – нов, луксозен парфюм, вдъхновен от рядката красота на черните перли. Елегантното ухание комбинира плодова свежест и флорални аромати с нотки на сладка круша, жасмин и ценно дърво агар. Уникалната дизайнерска бутилка от 50 мл е декорирана с ексклузивен пандатив с истински черни перли, за да подчертаят класическия стил на парфюма и да ви пренесат в свят на красота и елегантност.
От Русия с любов
Изискан блясък и омагьосваща красота – така накратко може да се опише световния супермодел Наталия Водянова. Орифлейм има удоволствието да представи не кой да е, а именно руската прелест като лице на уханието Midnight Pearl.
 “Всички ние имаме нужда от лукс и елегантност във всекидневието, за да се почувстваме по-специални и да ни помогне да се откроим сред тълпата. Няколко капки от аромата Midnight Pearl от Орифлейм върху кожата ви са достатъчни, за да излъчвате не само прелестно ухание, но и изискан блясък и стил през целия ден – чак до полунощ!”, споделя Наталия Водянова.

Открийте истинското изкушение
Пленителният аромат на Midnight Pearl създава усещане за силна, но същевременно изискана женственост и е вдъхновен от скъпоценната черна перла, която се намира само в екзотичните води на Таити и островите в Тихия океан. Уханието улавя тази живописна, но стилна красота и добавя блясък към живота ви.
Бижу, обвито в мистерия и желание
Красиво украсената бутилка е уникално допълнение към всяка колекция любими и скъпоценни бижута. Тя е създадена от международно признатите ювелирни дизайнери Стефани Баску и Мари Клюзел, работили със световноизвестната бижутерска къща Baccarat. Красивата бутилка на Midnight Pearl е изключителен предмет за всеки колекционер. Скоро ще имате възможността да я допълвате, за да продължи романсът с необикновения аромат Mignight Pearl вечно.
Допълнете класическия стил с колие с черни перли. Отделете пандатива от бутилката и го сложете на красива верижка, за да се насладите на елегантността на Midnight Pearl и черните перли.
Midnight Pearl е красиво ухание, което допълва Вашата елегантност и добавя допълнителна доза изисканост към стила Ви. Оставете следа където и да отидете, когато носите този рядък и мистериозен аромат.
Парфюмна вода Midnight Pearl, 50 мл, код 19851

За перлите....
Пандативът на Midnight Pearl е направен от култивирани сладководни перли, внимателно подбрани измежду хилядите, произвеждани в китайското градче Джуджи. То е известно с това, че произвежда перли с изключително качество и е една от най-големите производствени бази.
В природата, когато една песъчинка попадне в мидата, с течение на времето тази песъчинка се превръща в прелестна перла. Във фабриките за култивирани перли се „пресъздават” тези условия, за да се стимулира естествения процес по превръщането на песъчинката в перла... и след 3 до 5 години внимание и специални грижи се получават също толкова прелестни бисери, колкото и тези в океанските дълбини.
Тъй като култивацията на перлите е напълно естествен процес, не съществуват дори две, които да са напълно еднакви. Всяка песъчинка, превърнала се в перла, има своите уникални размер, форма, повърхност и цвят. Сладководните перли, които са на нашия пандатив, са запазили своят естествен характер и не са били променяни, за да изглеждат по по-различен начин.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign