2011: Годишен хороскоп - зодия Овен

В живота на Овните започва фантастичен период - пред тя х се разкрива напълно нов път.
Вие ще се лутате между задълженията, личното щастие и благополучието на други хора, любовта, парите и нематериалните блага. Шансовете Ви да промените живота си са големи, както никога досега.
Най-важното, обаче: избирайки между кариерата и семейството, парите и чувствата, не забравяйте за близките си хора!
Съвет: Самотата няма да Ви донесе полза, ключът към успеха се крие в умението Ви да преследвате дадена цел с група от съмишленици, но не и сами.

Любов и семейство

Много Овни ще бъдат в омаята на любовта. Не е задължително това да бъде чувство към човек, с който сте се запознали през 2011г., стара любовна история може да се разгори с неочаквана страст или да се влюбите отново в дългогодишния си партньор.
Януари, края на април и май - това е времето, през което звездите обещават на Овните нови запознанства, романтични увлечения и любовни трепети. Към края на годината ще стане известно дали наскоро започналите отношения ще се превърнат в хубав спомен или пък ще прерастнат в нещо по-сериозно.

Здраве

Емоциите са Вашият най-голям враг през тази година. Ако реагирате прекалено емоционално на сложните събития, Вие рискувате да изпаднете в нервна криза или депресия. Щадете нервите си! В противен случай Ви предстоят проблеми с опорно-двигателния апарат, хронична умора и често главоболие.
Спасение ще намерите в разходките из природата. Тази година забравете за шумните курорти и отдъхнете на спокойно местенце, занимавайте се с източни бойни изкуства или йога - това ще внесе хармония в живота Ви.

Успех

През тази година ще бъдете център на вниманието. До известна степен това ще гали самочувствието Ви, но от друга страна, непрестанното обсъждане на личността Ви ще Ви изнерви.
Ако решите тази година да работите с перспектива, не очаквайте плодовете на труда си скоро.
Пролетта е Вашето време. Примамливи предложения, нови запознанства и приключения ще навлязат в живота Ви. Най-важното е да се въздържате от необмислени постъпки и да не се опитвате да налагате всячески мнението си на останалите. Ключовата дума за тази година е "ние".

Ключови дни:
    * 22 януари
    * 4 февруари
    * 21 февруари
    * 12 март
    * 21 март
    * 2 април
    * 3-4 април
    * 23 май

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии


ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign