Разгадай характера му, докато ТОЙ спи..

Позата за сън може да разкаже много интересни неща за характера на човека. Докато ТОЙ спи, може да го наблюдавате и да разгадаете подробности от характера му. Малко приложна психология никога не е излишна :)
 
 
 
По корем
За него: Този мъж обича всичко да контролира, дори и на сън. Силната воля и стремежът да побеждава са основните му характеристики.
За секса: Най-вероятно той е консервативен. Любимата му поза е тази, в която ви е удобно и на двамата. За да не се превърне секса в рутина, ще трябва ти да проявиш инициатива. От време на време предлагай да опитате нещо ново или го изненадвай, когато най-малко очаква.
По гръб
За него: Тази поза говори за спокойствие и оптимизъм. Демонстрира висока самооценка и увереност. Ако ръцете му са зад главата, то тщеславието не му е чуждо. Тези хора са много общителни и обичат да получават внимание. В това число и в леглото!
За секса: Избира мисионерската поза или друга, в която може да контролира ситуацията.
В различни пози
За него: Всички се въртим на сън – средно човек променя позата около 35 пъти през нощта, но прекалената активност сигнализира за стрес. Когато хората нервничат, мозъкът произвежда хормон, от който съня става безпокоен. Нищо страшно няма в това, обикновено всичко минава от само себе си, след като изчезне източника на напрежението. Но, ако той има сериозни проблеми със съня, предложи му да се захване със спорт или друго натоварване, което ще му помогне да се справи със стреса.
За секса: Когато мъжът е напрегнат, той или постоянно иска а преви секс, или напълно се отказва от него. Ако твоят любим е от първия тип, то вашият вариант е бързия секс. А ако избягва близостта, вместо да настояваш, му помогни да се отпусне.
На страни
За него: Това е най-разпространената поза за сън. Тези мъже обикновено са лесни в общуването и готови за компромис. Но, ако той свива се свива на кълбо, значи е чувствителен и се нуждае в утеха.
За секса: Неговата емоционалност се изразява в дълга прелюдия. Нежно докосване и дълги страстни целувки – и той ще е твой!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign