5 неща, които мъжете искат на първа среща

Какво искат мъжете? Какво очакват от първата среща? Тези и подобни въпроси кръжат в главата на нежната половина от човечеството. Подготвяйки се за първата среща жените прекарват часове пред огледалото, пробват различни тоалети, грим и прически, чудейки се кое точно да изберат... кое ще е най-подходящото...
На практика, обаче, мъжете споделят, че очакват това:

1. Ум и чувство за хумор

На първата среща мъжете искат да узнаят за теб повече, но това съвсем не означава, че трябва да изпаднете в дълго и банално повествование за живота си. Те предпочитат да чуят нещо по-интересно и забавно, така че не се колебайте да демонстрирате остроумието и чувството си за хумор.

2. Не променяйте обичайния си имидж

Това не е момента да променяте визията си - в крайна сметка той Ви е харесал такава, каквато Ви е видял.

3. Мимолетни докосвания

Ако той Ви привлича, можете "случайно" да се докоснете до него. Не става дума за мятане на врата и страстна целувка, а просто за мимолетен допир.

4. Облечете или обуйте нещо червено

Както знаете червеният цвят се асоциира с любов и страст. Много от мъжете обичат жена, облечена в червено. Не е необходимо да сте в този цвят от главата до петите - ризка, блузка, обувки или червило в алено са напълно достатъчни.

5. Лек парфюм

Не използвайте тежки парфюми. Ако вярвате в последните изследвания за ароматите, мъжете обичат натуралните аромати - ванилия, канела...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign