2011: Годишен хороскоп - зодия Рак

Звездите са приготвили отличен подарък на Раците, за които придвижването нагоре "през труповете на конкуренти" по обществената стълбица е крайно неприятно. През 2011-та година небето е толкова благосклонно към Вас, че "работа с лакти и пот на челото" съвсем няма да се налага. Възможностите сами ще влизат в живота Ви! На Вас остава само да направите правилния избор.
Пролетта на 2011-та е времето да изградите стратегия за бъдещето си. А плодовете на тази стратегия ще пожънете след 4,7,11 години. В края на годината ще се огледате и ще се удивите колко много се е променил живота Ви за 12 месеца.
Съвет: Не се поддавайте на изкушението да вървите против съвестта си - този път не е за Вас.

Любов и семейство

Свободните Раци имат всички шансове да срещнат любовта на живота си, при това човекът ще бъде или от друг град или от чужда държава. Предстоят Ви чести пътувания, телефонни разговори, а за някои дори смяна на местоживеенето.
Обвързаните Раци могат да се сблъскат с усложняване на взаимоотношенията, неразбиране и охлаждане на чувствата към партньора. Опитайте се да преодолеете всичко това с помощта на приятели и роднини, за да преминете през бурните събития на 2011-та година.

Здраве

През тази година уязвимото място на Раците е главата. Може да Ви безпокоят често главоболие и мигренни пристъпи, поради това не прекалявайте със стоенето пред компютъра или умствената дейност. Често си правете малки почивки и гледайте да спите не по-малко от 8 часа в денонощие.
Най-доброто време за ваканция е периодът от август до октомври. Отидете на пътешествие далеч от дома и забравете за всички задължения. Ще Ви се случи нещо наистина хубаво, което ще Ви зареди с положителна енергия.

Успех

Възможно е през 2011-та да Ви чака промяна на местоживеенето, а с него - начало на нов живот, което малко Ви плаши. Не се страхувайте, тази промяна ще повлияе благотворно на целия Ви живот.
В началото на август очаквайте значителни финансови постъпления - ще получите завидни придобивки и това ще укрепи увереността Ви в направения избор.

Ключови дни:
    * 4 януари
    * 3 февруари
    * 4 март
    * 3 април
    * 3 май
    * 2 юни
    * 21 юни
    * 1 юли
    * 30 юли
    * 29 август
    * 27 септември
    * 26 октомври
    * 25 ноември
    * 24 декември

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign