2011: Годишен хороскоп - зодия Риби

2011-та година ще внесе промени в живота Ви. Новият жизнен цикъл винаги е малко тревожен, но в какво русло ще поеме той зависи изцяло от Вас. Благородните цели и добрите намерения ще донесат позитиви, завистта и алчността - негативи. Като цяло - каквото посеете, това и ще пожънете.
Ако сте обсебени от мисълта за пари и сте достигнали до извода, че няма значение откъде и как ще дойдат, важното е да ги има, то бъдете сигурни, че богатството старателно ще Ви заобикаля.
Кой друг, освен Вас - най-мистичният знак от целия Зодиак, би следвало да знае закона за бумеранга?
Съвет: През 2011г. Ви очаква промяна в бизнес делата или смяна на работата, както и много пътувания, но помнете, че където и да отидете, не можете да избягате от себе си, нали?

Любов и семейство:

Свободните Риби могат да срещнат истинската си любов, а обвързаните да закрепят настоящите си взаимоотношения. В тази област всичко ще върви хармонично и безпроблемно.
Много от Рибите ще станат родители през 2011-та, ще вдигнат сватба или ще се преместят в ново жилище. През тази година ще закрепите и отношенията с децата и роднините си, и често ще прекарвате заедно времето си в приятелски разговори и забавления.

Здраве

През 2011-та съществува опасност от хранителни отравяния и риск да пострадате от замърсената околна среда, или вредните си навици. Като цяло, може да се каже, че през цялата година трябва да се стремите към чистота във всичко, включително и в тази на съвестта и помислите си.
Направете детокс-процедури, не прекалявайте с алкохола, цигарите и екзотичните храни. Бъдете внимателни за всичко, което консумирате.
Най-полезният отдих за Вас е край водни басейни. Ако имате възможност, отидете на почивка край море или езеро в края на май или началото на септември. Благотворно ще Ви действат комуникацията и съвместните занимания с децата и приятелите.

Успех

Успехът Ви ще расте изключително прогресивно. В началото на годината почти неусетно ще сключите дългосрочни договори, ще осъществите наглед, не толкова перспективни сделки или ще направите други постъпления в областта на бизнеса. Плодовете от тях няма да дойдат мигновено, а след 2-3 месеца, но през това време, малко по малко, пред Вас ще се разкриват нови и нови възможности.
През април нещата осезателно започват да се променят - това е времето за творческа реализация и щастливи срещи.

2011-та година ще остави значима следа в живота Ви. Чакат Ви съдбоносни промени: смяната на работата или местожителството ще бъде нов етап от развитието Ви, изключително благоприятен и многообещаващ.

Ключови дни:
    * 4 - 10 януари
    * 22 януари
    * 8 февруари
    * 17 февруари
    * 19 февруари
    * 20 - 21 февруари
    * 21 февруари 2011
    * 23 февруари 2011
    * 27 март 2011
    * 27 март 2011
    * 4 април 2011
    * 22 май 2011
    * 3 юни 2011
    * 10 юни 2011
    * 21 юни 2011
    * 8 ноември 2011
    * 9 ноември 2011

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign