2011: Годишен хороскоп - зодия Скорпион

Не година, а ковчеже, пълно с тайни! Вие ще бъдете във вихъра на събития, в които ще се налага да се опитате да изясните кой прав, кой крив и в процеса ще похабите завидно количество нерви. Но това все още не е най-главното. Същността на жизнения урок, който Ви очаква през 2011-та е изоставянето на гордостта.
Ще научите много през тази година, ще станете по-мъдри и по-креативни. По някое време в началото на годината в живота Ви ще се върнат проблеми, сполетели Вашите предци, но Вие ще успеете да се справите с тях и ще продължите да градите бъдещето си. При това доста успешно!
Съвет: Звездите ще бъдат благосклонни към Скорпионите, които са успели да се променят и са се отказали от всеизвестния си инат. Бъдете по-мъдри!

Любов и семейство

С настъпването на месец май Вас Ви чака щастлив период на романтични отношения и любовни истории, а в средата на лятото има много шансове и да вдигнете сватба.
Скорпионите, които вече са обвързани, през тази година ще планират да имат дете или ще станат (може и отново) родители. В това отношение Вселената Ви съдейства изцяло!
В началото на годината може да се сблъскате с неща от миналото, да се спречкате с родственици или стари приятели.

Здраве

През 2011-та се налага да бъдете с повишено внимание относно здравето си - може да Ви сполетят неочаквани неприятности с органите на храносмилателната и половата системи. Ако имате хронично заболяване, което периодично Ви безпокои, направете си изследване още в началото на годината.
Пикантните храни, алкохолът и недоспиването могат допълнително да влошат здравето Ви, така че не прекалявайте с развлеченията. Когато планирате годишната си почивка, най-добре изберете тихо място сред природата, санаториум или друго спокойно кътче. Най-добрите месеци за това са втората половина на юни и целия юли.

Успех

Началото на годината ще продължи успеха или ще даде плод на положените усилия през 2010-та. Вие преживявате един от най-удачните периоди в живота си, когато мечтите се сбъдват. Ако бъдете креативни и съумеете да правите компромиси, когато се налага, късметът ще Ви съпътства постоянно.
Неприятности може да Ви донесе Вашата доверчивост. Не подписвайте документи и не се съгласявайте на сделки, в чийто успешен резултат се съмнявате; не общувайте с личности, които подсъзнателно Ви карат да изпитвате тревога. Доверете се на интуицията си!

Ключови дни:
    * 18 януари
    * 5 февруари
    * 10 февруари
    * 21 февруари
    * 2 април
    * 3 април
    * 1 май
    * 23 май
    * 11 август
    * 28 септември

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign