Снежинки от хартия - Колекция шаблони за изрязване

Ако все още не сте украсили дома си за наближаващите празници, сега е моментът да вземете лист хартия и ножица, и да изрежете красиви хартиени снежинки в различни форми.
Това ще е чудесно забавление за Вас и цялото семейство, но също така и универсална украса, на която може да намерите множество приложения.
Може да украсите стените и прозорците си, да декорирате коледните свещи, да направите опаковките на коледните подаръци още по-красиви. Чудесна идея е използването на хартиените снежинки за подложки на празничната трапеза. Те могат да се използват и като шаблон за украса на прозорците с пяна за сняг. След като видяхме огромното им приложение във много от аспектите на празника, време е да ги изрежем. Това може да стане лесно, като използвате готовите шаблони. Само разпечатайте на хартия, сгънете правилно и изрежете с ножица.Предлагаме Ви няколко шаблона, които само трябва да разпечатате, да сгънете по определения начин и да изрежете. За да видите реалния  размер на шаблона, просто трябва да кликнете върху картинката.

Огромно разнообразие от шаблони може да намерите тук:
КОЛЕКЦИЯ ШАБЛОНИ ЗА СНЕЖИНКИ ОТ ХАРТИЯ

Още идеи за снежинки и празнична декорация:

Бели звезди от салфетка (Фото урок в няколко лесни стъпки)

 3D снежинки от хартия

Коледно-новогодишен свещник - Фото урок

8 Идеи как да направим красиви панделки


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign