2011: Годишен хороскоп - зодия Стрелец

Неспокойният характер на вечно търсещите приключения Стрелци ще им помогне да решат редица сложни въпроси през 2011-та година. Настъпва най-благоприятният период за тези, които са начертали стратегически план за бъдещето си и са анализирали миналото.
Годината няма да бъде лесна, ще изисква много сили и нови знания. В крайна сметка самите ние градим бъдещето си!
Бъдете смели, има шанс да сбъднете мечтите си! Вашите планове и идеи са изключително близки до реализиране, трябва просто да преодолеете недоверчивостта и неувереността си, както и навика да захвърляте всичко по средата.
Съвет: Почетете малко философия, това може да Ви бъде полезно, когато се наложи да прецените спокойно и правилно случващите Ви се събития през 2011-та година.

Любов и семейство

През тази година Ви предстои или преместване или закупуване на ново жилище. Дамите имат много шансове да забременеят, а господата да станат бащи.
Пътуванията през втората половина от година ще доведат до интересни запознанства. В отношенията с лицата от противоположния пол всичко ще бъде нестабилно: вие ту ще бъдете безумно влюбени, ту разочаровани.
Като цяло, годината ще бъде много положителна за Вас - ще бъдете в центъра на внимание, ще бъдете харесвани и ухажвани, а как ще завърши всичко това - решете сами!

Здраве

Пазете се от простуди и вирусни инфекции. Сами по себе си те не са нещо страшно, но могат да предизвикат усложнения, които да Ви се отразят зле.
Пролетта ще Ви зареди с необикновен прилив на енергия, но се постарайте да не се пренатоварвате, в противен случай през лятото ще се почувствате уморени и изтощени.
Най-добрата почивка за Стрелеца през тази година ще е свързана с духовните открития. Къде да ги потърсите - ще Ви подскаже интуицията. Най-благоприятният период за ваканция са месеците август и септември.

Успех

През тази година всички дела, свързани с недвижими имоти ще бъдат много успешни не само от финансова гледна точка, но и в емоционален план - ще получите възможност за нов живот, ще реализирате свои стари мечти.
Годината, особено пролетта ще бъде удачен период за Стрелците, занимаващи се с творческа, научна или обществена дейност.

Въпреки че 2011-та ще премине в спорове на работа и изяснение на отношенията вкъщи, тази година е прекрасно време на личностно израстване. Искали сте да промените живота си? Времето настъпи!

Ключови дни:
    * 1 – 10 януари 2011
    * 22 януари 2011
    * 21 – 25 февруари 2011
    * 16 март 2011
    * 6 април 2011
    * 30 април – 1 май 2011
    * 11 май 2011 (!)
    * 4 юни 2011
    * 4 – 9 юни 2011
    * 5 – 9 юни 2011
    * 18 август 2011
    * 30 август 2011
    * 29 октомври 2011
    * 16 ноември 2011
    * 26 декември 2011

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign