2011: Годишен хороскоп - зодия Телец

Очаква ви изключително интересна година. Не толкова често хора, предпочитащи "да работят като волове" получават възможност да реализират плановете и мечтите си само благодарение на късмет.
В самото начало на годината Телците могат да разчитат на доста удачни обстоятелства - талантите им ще бъдат забелязани от хора, които могатда се превърнат в техни покровители или съмишленици.
Не трябва да проявявате инициатива и да се опитвате да бъдете лидери - през тази година е най-добре да играете изпълнителна роля - резултатите от това ще видите след няколко месеца.
Съвет: Звездите са Ви подготовили дългоочаквани облаги заради заслуги от миналото. Не забравяйте за тези, които са били до Вас и са Ви подкрепяли през годините!

Любов и семейство

През 2011-та много Телци ще направят неприятни открития: някои приятели ще свалят маските си и ще се окажат не съвсем приятели! Отнесете се към това философски и не се затормозявайте - ще Ви бъде по-полезно, отколкото да се затворите в себе си и да се озлобите към тях.
Нова любов (по-скоро платонична) може да Ви сполети през зимата. Това ще бъде непознато преживяване за Вас, чувствата, които ще изпитате ще граничат с обожествяване на човека, с който съдбата ще Ви срещне. Общуването с него ще внесе в живота Ви духовен подем.

Здраве

Правилното хранене е ключът към здравето на Телците през 2011-та. Органите на храносмилателната система ще бъдат особено уязвими, както и черният дроб. Не става дума за диети, а за здравословно хранене, което ще Ви се отрази изключително благотворно.
Ваканцията планирайте за юли-август и посетете места, където ще можете да научите нещо ново и интересно.

Успех

Вашият успех има история, водеща началото си от 2009-та година. Идеите и плановете, направени преди 2 години ще се осъществят през 2011-та. Всичко това ще се случи с подкрепата на приятели, съмишленици или роднини.
Най-доброто време за Телците е началото на годината. Юли и август са месеците, когато е добре да не направите или предприемате нищо ново.

Ключови дни:
    * 2 февруари
    * 5 февруари
    * 10 февруари
    * 30 март
    * 23 април
    * 11 май
    * 16 май
    * 24 май
    * 16 август
    * 1 декември 

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии


ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign