2011: Годишен хороскоп - зодия Везни

Невероятна година чака представителите на този знак: предстои Ви да се грижите за останалите. Това може да бъде както извършване на обществено-полезни дейности, така и грижа към Ваши близки и приятели.
Планетата Сатурн отново ще бъде във Вашия знак, а това означава, че Вие ще бъдете постоянно заети, годината ще бъде изпълнена с рутинни задължения, пътувания, решаването на проблеми и вземането на трудни решения.
Но не само сурови дни Ви е отредила съдбата - в живота Ви ще има място и за любов, и за нови увлечения, и за нови знания.
Съвет: Планирайте бъдещето си - 2011-та е идеален момент за поставянето на бъдещи цели и изграждането на стратегия, по която да се движите. Образно казано ще Ви се отворят очите и ще видите неща, които по-рано не сте и забелязвали.

Любов и семейство

В любовта започва нов период, пълен с активни дейности и промени. Януари може да Ви срещне с интересен човек, който ще играе важна роля в живота Ви.
През май и юни много от Везните ще получат предложение за брак, ще направят годеж или ще вдигнат сватба. Цялото лято ще бъдете заети със семейни дела и понякога тази ангажираност ще Ви дотяга и изнервя, но всички Ваши усилия ще бъдат възнаградени.
През есента в живота Ви ще се появят много нови хора, които ще променят живота Ви.

Здраве

Безотговорните представители на зодията ще бъдат наказани за небрежното отношение към здравето си. Хроничните заболявания ще се обострят през зимата и през останалите месеци периодично ще Ви тормозят. Налага се да вземете мерки! Започнете да си обръщате внимание още от днес!
Безпокойството и стресът могат да предизвикат проблеми с опорно-двигателния апарат, костите, зъбите и кръвното налягане.
Отделяйте повече време за разходки и не се пресилвайте на работа. Отпуската си планирайте за втората половина на юли-август. Отправете се натам, където не сте ходили преди.

Успех

2011-та година е изключително важна за Вас. Вашите минали усилия ще бъдат напълно възнаградени и оценени, но това няма да Ви впечатли особено. Чака Ви нов житейски път и именно през 2011-та година Вие ще разберете накъде ще Ви отведе той.
Успехът Ви очаква далеч от дома: дали на път, дали от приятели, живеещи в друга страна/град...
Ако отдавна сте искали да смените жилището си, 2011-та е идеалният момент да направите това и да пуснете корени на ново място. Начинанието ще бъде изключително успешно и носещо много позитивни емоции в бъдеще.
Добри плодове ще донесе и работата в колектив, а индивидуалните проекти отложете за следващата година. Лятото ще получите интересни предложения, които в никакъв случай не трябва да отказвате. През есента очаквайте повишение на заплатата, нова длъжност или солидни материални придобивки.

Ключови  дни:
* 3 - 4 януари 2011
* 5 февруари 2011
* 9 февруари 2011
* 18 февруари 2011
* 9 март 2011
* 26 март 2011
* 30 март 2011
* 21 април 2011
* 23 април 2011
* 11 май 2011
* 23 май 2011
* 16 август 2011
* 1 декември 2011

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign