2011: Годишен хороскоп - зодия Водолей

Изобилие от нова информация, нови знания и нови запознанства чака Водолеите. Понякога буквално ще Ви се вие свят от безкрайните срещи и разговори, но всички получени знания ще се окажат важни и нужни в бъдеще време.
Чакат Ви много събития, така че за скуката изобщо няма място. Ако искате да се преквалифицирате или да учите - тази година е изключително благоприятна за такива начинания.
Като цяло, много от Водолеите в последствие ще нарекат 2011-та Годината на откритията. Ще се запознаете с влиятелни хора, ще получите много знания или ще се увлечете по нещо ново, което ще промени живота Ви за следващите 8 години.
Съвет: Имате добро сърце и умеете да общувате с другите, но внимавайте с кого и какво споделяте, имайте едно на ум!

Любов и семейство

Социалните мрежи или случайните срещи могат да върнат в живота Ви човек, с когото сте се разделили. Преди, обаче да се гмурнете отново в познатите води, добре помислете дали това е точното нещо, от което се нуждаете!
Лятото открива възможност за интересно запознанство и нови чувства, вероятно платонически. Ще Ви обсеби нов трепет, но той по-скоро ще има духовен характер. Дори и увлечението да не прерастне в сериозен романс, така или иначе, тази връзка ще остави положителна следа в живота Ви.

Здраве

Емоционалните преживявания и натовареното ежедневние могат да предизвикат проблеми със здравето - стомахът и нервната Ви система може и да не издържат на навиците Ви да ядете на крак и по никое време.
Ще направите безценна услуга на организма си, ако започнете да се занимавате с йога или гимнастика. Това може да укрепи силите ви дотолкова, че през цялата година да бъдете пълни с енергия и лекота.
Годишната почивка е добре да осъществите през май и по възможност сред природата. Ако обичате планинските реки или разходките в горите, продължавайте в същия дух - подобен отдих ще Ви бъде от голяма полза.

Успех

Вашата общителност ще Ви донесе положителни резултати - умението да работите в колектив може да стане причина за сериозно издигане в кариерата.
Началото на годината ще Ви донесе парична печалба. Във второто полугодие в живота Ви ще се появят сериозни покровители, добри партньори или спонсори за проектите Ви. Вашите позиции в обществото значително ще се укрепят.

Всички събития ще се въртят около учението и новите знания. Положете малко старание - това ще бъде основата за бъдещето Ви благополучие.

Ключови дни:
    * Целият месец януари
    * Целият месец март
    * 21 март (!)
    * 27 март (!)
    * 23 април
    * 10 юли
    * 26 септември
    * 13 октомври
    * 10 декември

2011-та: Прогноза и годишен хороскоп за всички зодии

ОВЕН                              ТЕЛЕЦ                          БЛИЗНАЦИ
РАК                               ЛЪВ                                   ДЕВА
ВЕЗНИ                          СКОРПИОН                       СТРЕЛЕЦ
                             КОЗИРОГ                         ВОДОЛЕЙ                               РИБИ

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign