5 Идеи за парти-прически с ефектни аксесоари за коса

Бързате за парти, нямате време за посещение при фризьор и специална прическа...Остава вариантът прическа "направи-си-сам". Мили дами, това е лесно - просто трябва да вложите малко фантазия, да добавите бляскав аксесоар за коса и парти-прическата Ви е готова!
Представяме Ви 5 ефектни идеи за парти-прическа, които може да направите лесно и бързо сами.


1. Блестяща вечер 
Лесно и удобно - просто трябва да поставите красива диадема с бляскави камъни или бижу за коса, декорирано с кристали. Косата може да е свободно пусната или да бъде увита в небрежен, свободен кок. Ако стилът на прическата Ви допада, може да разгледате елегантните украшения за коса на ban.do, в които лично ние сме изцяло и безрезервно влюбени.
2. Диво дете
 Какво да кажем...нетрадицинно, секси и малко хипи стил, с леко агресивно излъчване, но определено няма да останете незабелязани на партито...


3.Елегантно-небрежна 
Всичко, което Ви трябва за тази ефектна прическа са гребен, лак за коса и няколко фиби. Разделете косата си на четири части - горна, две странични и задна. Нанесете лак за коса и начупете леко косата с добре загрята маша за коса.  След това всяка част увийте и изтеглете към тила. Горната част остава последна. Украсете страните на прическата с фини фиби в черно или подходящ за тоалета Ви цвят. Готови сте за купон.

4. Екстремен страничен ефект

 Пуснете свободно косата си и декорирайте с ефектна шнола. Колкото по-голяма, толкова по добре!


5. Бърза кокетка

Закачлива визия може да придадете, като поставите върху свободно-падащата Ви коса шнола или гребен с интересна форма - панделка, черешка, ягодка...Тук фантазията Ви може да работи на пълни обороти...
Мили дами, очакваме Вашите коментари с нетърпение  и не забравяйте да ни последвате в  Twitter и Facebook

 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign