Модният дебют на дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис

Известният бренд Badgley Mischka публикува първите кадри от новата си рекламна кампания, чието лице стана дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис. Тази фотосесия е дебютът на 22-годишната Румър като модел.
"Когато разбрах, че от Badgley Mischka са избрали мен, аз бях изключително развълнувана и безкрайно щастлива - казва Румър - За мен е чест да работя за тази фирма." От сътрудничеството си с младата жена са останали доволни и дизайнерите Марк Баджли и Джеймс Мишка. "Румър се превърна в муза за нас. Нейната младост, енергия и чувство за стил са въплъщение на духа на нашия бренд и особено на най-новата колекция Mark + James. Снимките преминаха много забавно и с много настроение, а ние сме повече от доволни от резултатите" - казват дизайнерите.
На рекламните плакати фотографът Тони Дюран е "уловил" Румър Уилис в романтични коктейлни рокли и вечерни тоалети haute couture, допълнени с разкошни бижута и елегантни аксесоари. "Чувствах се като истинска принцеса!" - спомня си Румър, която попълни списъка от звездни лица на бренда (по-рано Badgley Mischka рекламираха Ева Лонгория, Кари Ъндърууд и сестрите Ашли и Мери-Кейт Олсън).
 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign