Лъв: Любовен хороскоп за 2011

2011г Лъвовете започват своя любовен път с пълна увереност, опитвайки се, както обикновено да достигнат върховете на Олимп.
Годината на Венера за Лъвовете, както и предишните, ще се окаже година на любовни победи. Въпреки че тези победи в бъдеще ще донесат много горчивина и разочарования.
Губите време в безсмислени удоволствия, често забравяйки за половинката си. Вашето перчене и пословична самоувереност ще лишат Вас и Вашето семейство от спокойствие. Време е да се замислите за това какво причинявате на другите и да обърнете нужното внимание на човека до Вас. Тези, които се вслушат в този съвет ще бъдат покровителствани от Венера и ще могат да се насладят на дълбоки и нежни чувства от страна на половинката си.

Необвързаните Лъвове могат смело да започнат цял цикъл от любовни приключения. Ще получите шанс да се избавите от всички проблеми в личния живот и да срещнете половинката си. В средата на годината е напълно възможно да се замислите за брак, което не е никак лошо, защото през 2011г. всички сключени бракове са благоприятни и покровителствани от Венера.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign