Стрелец: Любовен хороскоп за 2011

За много от обвързаните Стрелци 2011г. ще бъде година на приятни изненади. Това може да бъде появата на нов член в семейството, неочаквани страстни преживявания с любимия или преоткриване на любовта ви. Ще бъдете настроени романтично и ще Ви доставя искрено удоволствие да глезите половинката си.

За необвързаните Стрелци 2011г. е интересен период. Представителите на зодията, които търсят своята половинка в живота, имат реалния шанс надеждите им да се оправдаят. Надали обаче връзките, започнати през тази година ще завършат със сватба, най-вероятно причината за това няма да бъде нежеланието от Ваша страна, а финансова затрудненост. За сметка на това, ако с новата си любов успеете да преодолеете кризисния период е твърде възможно да вдигнете грандиозна, запомняща се сватба през 2012г.

За тези Стрелци, които все още не мислят да се обвързват сериозно, годината ще бъде период на романтични приключения, които ще бъдат изпълнени с динамика и приятни емоции. С лекота ще получавате това, което искате, а чарът и обаянието Ви ще бъдат по-силни от всякога!


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign