Различна ден и нощ - 4 Идеи за промяна на визията с помощта на грима

Различна с помощта на грима

Тази визия  е особено популярна, най-вече, защото е идеална за ежедневието и е подходяща за всякакъв повод. Тук трябва да обърнем внимание на здравия, равномерен тен и сияен вид на кожата. Този ефект можем да постигнем с овлажняващ крем, подходящ коректор, основа за грим с частички, отразяващи светлината и/или фон дьо тен флуид. Допълнението е деликатен руж в прасковени нюанси . Нищо излишно или прекалено! Очите се подчертават съвсем леко с тъмнокафяв молив и спирала, а на устните се нанася гланц или глос, без да се използва молив. Косата - блестяща и гладка. В тази визия най-важното е да се подчертае естествения, лъчезарен вид.
Различна с помощта на грима

Тази визия е подходяща както за деня, така и за по-късните часове от денонощието. Тук се залага на чувствеността и женствеността. За да изглеждате по този леко небрежен, очарователен начин подчертайте очите си с т.нар. лек, опушен грим - нанесете мек молив или сенки и внимателно ги размажете. Не забравяйте да нанесете молив и във вътрешната част на долния клепач. Подчертайте веждите.
За тази визия можете да използвате и по-плътен фон дьо тен или да нанесете  пудра. Скулите се подчертават с подходящ руж, който трябва да бъде в тон с лекото, матово червило. Косата е свободно пусната, леко накъдрена или на вълни.
Различна с помощта на грима

Тук акцентът определено са очите. Макияжът е класически "smoky eyes" - в сиво-черни нюанси. При нанасянето на фон дьо тена, пудрата и ружа (в пастелни тонове), трябва буквално да "скулптурирате" лицето си, за да подчертаете притегателността на погледа. Устните са леко напудрени, очертани с молив - една или две идеи по-тъмен от естествения им цвят и покрити с матово, пастелно червило. Косата може да е прибрана в небрежен кок или във висока опашка, за да се подсили магнетизма на очите.
Различна с помощта на грима

Още една съблазнителна визия - вариантът с леко подчертани, издължени очи и акцент върху устните. За да може ефектът наистина да бъде зашеметяващ, кожата на лицето трябва да е гладка и без неравности. Тук не се използва силен руж. Във вътрешния ъгъл очите се подчертават с бели сенки или светъл, мек молив, а контура се очертава с тъмно-кафяв или черен молив. Нанася се черна спирала и върху долните, и върху горните мигли. Червилото - задължително ярко, веждите - леко подсилени.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign