Модерни дамски панталони за настоящия сезон

През този сезон разнообразието от актуални модели дамски панталони е наистина голямо, но все пак могат да се разграничат 6 основни тенденции за зимата на 2011. Ето ги и тях:

1. Прави панталони

Правите панталони са класика, затова не могат да бъдат пренебрегнати. През тази година са актуални както моделите с паднала талия, така и тези, чийто колан обвива кръста. Дължината - покриваща половината от обувката. През тази година брокатът и блестящите тъкани се завърнаха в модния свят, така че смело можете да изберете и модел с пайети или лъскави нишки.
Balmain и Bottega Veneta

Gucci
 2. Широки панталони

Широките панталони са приятно напомняне от миналото. Женствени и удобни, през този сезон те се завърнаха на модния подиум в целия си блясък.
Талията - задължително висока, а дължината - покриваща обувките и дори стигаща до земята.
Carolina Herrera и Chloe
Chloe и Mango
3.  Панталони-бричове

Тенденцията, наложена от преди няколко години продължава да е актуална и през този сезон и това никак не  е случайно. Този модел панталони са масово харесвани от жените, защото прикриват широкия таз и неестетичните бричове. Моделите, които са модерни през зимата на 2011 са с дължина над глезена или покриваща обувките.

Bottega Veneta  и Christian Dior
Ralph Lauren  и Stephen Burrows
 
4. Панталони- клинове

Панталоните, както и дънките, прилепващи плътно по краката са любими на младите жени и момичета. През този сезон можете да изберете както модел от кожа, така и значително по-екстравагантните предложения от плюш или брокат.
Balmain и Gucci
Blumarine и GAP
5. Кожени панталони

Тази зима кожените панталони са истински хит! Изборът Ви е буквално неограничен - прилепнали плътно по краката, широки 7/8, с ниска или висока талия; ярко червени или класически черни - всичко зависи от Вашите вкус и предпочитания.

Balmain и Bottega Veneta
Chloe и Diane von Furstenberg
6. Панталони от плюш/кадифе

Както знаете, кадифето покори върха на модата през този сезон и буквално е завладяло всички fashion-ниши. Откриваме го в дрехите, чантите, обувките... дори и в бижутата. Както вече сте се досетили и сами, панталоните от кадифе са повече от актуални, независимо от цвета или модела.
Alexander Wang  и Marc Jacobs
Ralph Lauren и Salvatore Ferragamo

Модерните цветове през сезон Есен/Зима 2010/2011

Модни тенденции за сезон Есен/Зима 2010/2011

***Модерните цветове за сезон Пролет-Лято 2011***

 

 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign