Колекция дамски облекла Ralph Lauren - Сезон Пролет/Лято 2011

За главна тема на новата, пролетно-лятна колекция от Ralph Lauren, демонстрирана по време ревютата в Седмицата на Модата в Ню Йорк, бе избран Дивия Запад в блестяща и супер-шикозна версия. Дизайнерът е използвал целия си талант, за да съблазни и възхити критици, почитатели и клиенти. Дамите-каубойки са облечени в красиви тоалети, съчетание от кожа и дантела и сякаш безгласно казват - "Аз съм готова за приключения! Свободна съм да отида, където пожелая! Няма да ме абравиш, защото съм дръзка и уникална!"
Ralph Lauren е легенда в американската мода, велик дизайнер, който промени понятията за стил, демонстрирайки своите уникални творения на международните подиуми. Зад всяка колекция на знаменития модист се крие дългоседмично изучаване на историческите периоди. Разглеждат се не само детайлите за изработка на дрехите, но и най-малките аксесоари, които в процеса на работа ще въплътят и разкрият по неповторим начин идеята, зародила се в главата на дизайнера.
Колекцията на Ralph Lauren за Пролет-Лято 2011 ни отвежда в далечния XVIIIв., по времето на войната между каубои и индианци. Приказни рокли, велурени жакети, колани с масивни катарами, каубойски чанти, украшения от кожа и панталони с ресни... Особено очарование носят вечерните рокли, които успешно пресъздават историческата романтика на отминалата епоха. Основни цветове на колекцията са бяло, сребърно, бежово, разнообразни нюанси на кафявото - от землисто до тъмно шоколадово.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign