Компактна пудра против зачервявания по кожата от Clinique

Зачервяването по кожата може да бъде предизвикано от редица неща - стрес, температурни промени, студ, козметични процедури, розацея... Оказва се, че пудрата може да се справи със зачервяванията, които не могат да се прикрият дори с най-плътните тонални, кремообразни средства. Не Ви се вярва? Тествайте Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder от Clinique като я нанесете само на едната половина от лицето - веднага ще забележите разликата.
Формулата ѝ е патентована, тъй като продуктът не само прикрива зачервяванията, но и се грижи за кожата. Възможно е да се изненадате от жълтия ѝ цвят, но бъдете уверена, че именно този нюанс най-добре прикрива нежеланото зачервяване. Компактната пудра е подходяща дори за най-чувствителната кожа. Основните активни компоненти в състава ѝ са кофеин, екстракти от магнолия, гъби Пория и кора от грейпфрут, които изравняват тена на лицето. Екзотичните съставки съдържат цял арсенал от полезни вещества: калций, магнезий, натрий и калий, които попиват излишния себум и приятно матират кожата.
Визажистите, изпробвали новата пудра твърдят, че тя би се харесала и от дами, които нямат проблеми като зачервявания по лицето, защото продуктът отлично освежава тена на кожата и е подходящ дори за вечерен грим.

Можете да закупите пудрата от тук:
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign