Хипоалергенната спирала Respectissime, стимулираща растежа на миглите от La Roche Posay

Фармацевтично-козметичната фирма La Roche-Posay представи иновационната спирала Respectissime. Тя е предназначена за дамите, използващи контактни лещи или за тези, които имат чувствителни очи. Спиралата се грижи за ресниците Ви и им придава изключителен обем и кокетна извивка.
Учените от лаборатория La Roche-Posay са установили, че активните съставки, които дълго време с успех са се ползвали за лечение и грижа за косата са подходящи и за миглите. Разликата е там, че ресниците са разположени много близо до повърхността на кожата и поради това доста по-бързо усвояват полезните вещества. Резултатът от въздействието на активните компоненти върху миглите е надминал всички очаквания на експертите - в резултат се появява серумът на La Roche-Posay, увеличаващ обема и гъстотата на деликатните косъмчета, обрамчващи очите ни.
Именно този серум представлява и основата на новата спирала Respectissime. Един месец, след като я използвате Вие ще забележите, че миглите Ви са станали много по-гъсти, плътни и значително по-рядко падат, когато почиствате макияжа си. Специалната извита, закръглена четчица е предназначена да придаде на ресниците Ви максимален обем и кокетна извивка. Спиралата е хипоалергенна и е идеална за дами и девойки, които носят контактни лещи.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign