Сватбени рокли: Пролет 2011

Сватбеният ден е най-важният ден в живота на всяка жена. Това е денят, в който искате да изглеждате като истинска принцеса. Всяка година именитите модни дизайнери ни сюрпризират с красиви и неотразими сватбени рокли. Нека видим с какво ще ни зарадват през наближаващия сезон Пролет/Лято 2011:


Цветни сватбени рокли

Цветните сватбени рокли се очертават като моден хит за пролетта на 2011. Нюанси на бялото и кремавото - това не е нищо ново. Но какво ще кажете за истински цвят по роклята?

Дизайнерските брендове Carolina Herrera, Oscar de la Renta и Vera Wang  представиха цветни сватбени рокли в нежно розово, сладко прасковено, меко зелено, сиво и дори черно!!!


Къса сватбена рокля

Друг моден тренд за сезон Пролет 2011 е късата сватбена рокля. Леко нетрадиционна може би, но това не пречи да е шикозно-елегантна, а също така и много удобна.

Сватбени рокли с флорални апликации

Още един хитов тренд за пролетния сезон на 2011 - рокли с флорални апликации. Може би ще кажете - `Нищо ново`!!!, но пак напомняме, че в модата всяко ново е едно добре забравено старо...А и няма как да отречем, че цветята са един от символите, които придават празничност и красота на всеки сватбен ден. Това би бил  чудесен избор за Вашата пролетна сватба - не го подминавайте...

Рокли без презрамки

Класическо решение за Вашата сватба - рокля без презрамки. Много от модните дизайнери наблегнаха на тази класика, като можем да видим разнообразие от материи, кройки и детайли. Всяка от роклите е уникална и неотразима.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign