С какво е облечена Анджелина Джоли във филма "Туристът"

Анджелина Джоли е една от най-модерните кино-икони, но за създаването на тоалетите, с които е облечена звездата във филма "Туристът", дизайнерката Colleen Atwood е била инспирирана от блясъка на класиката.
"Моето вдъхновение за героинята на Джоли - Елиз, дойде от костюмите на актрисите във филмите на Хичкок: семпла елегантност и много финес."
В първата сцена на филма виждаме Анджелина, облечена в ансамбъл от рокля с цвят "слонова кост", пристегната с коралово червен, копринен шал; елегантна наметка; ръкавици, чанта и обувки в бежово - видът ѝ е толкова женствен, толкова изтънчен, че няма как да не затаиш дъх от възхищение!

"Тоалетът е инспириран от рокля, дело на дизайнерката Irene Lentz (работила през 30-те години). Възползвах се от основната идея и добавих някои елементи, за да реализирам настоящия ансамбъл. Умишлено не съм съчетала роклята с жакет или сако - исках да е нещо по-романтично, но същевременно изтънчено. Затова се спрях на варианта с наметката от кашмир.

Винаги съм харесвала ръкавиците - за мен те са аксесоарът, добавящ много елеганс във всеки тоалет - тук съм избрала велурени ръкавици в млечно бежово."

Обувките, с които е обута Анджелина са дело на Salvatore Ferragamo - любимият дизайнер на актрисата. Разгледайте ги отблизо - те са просто съвършени!


Умопомрачително тънък, "пирамидален" ток с височина 11 см, перфектна извивка и висококачествен велур, в нюанс "мляко с какао" - обувките мечта!
 Що се отнася до черната вечерна рокля, в която актрисата е облечена на бала във Венеция, тя отново е дело на дизайнерката Colleen Atwood.

Роклята е фантастична! Многобройни пластове от тюл и коприна, елегантна, но съблазнителна кройка, подчертаваща талията и откриваща раменете... Перфектна!
 
Изумително красивото колие,красящо нежната шия на Анджелина е дело на личния ѝ бижутер Robert Procop, който е използвал антична тиара за създаването на великолепното бижу. А диамантите...о, да - истински са, определено :)

Ако все още не сте се запознали с филма, можете да го направите ТУК.
Горещо Ви го препоръчваме! :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign