Ефектът "wonderbra" вече и в мъжкото бельо :)))

Какви ли не тайни похвати прилагат дизайнерите на бельо, за да придадат на женските гърди "по-апетитен" вид. Да, но проблеми с размерите изпитват и представителите на силната половина от човечеството. За да не бъдат пренебрегнати господата, в света на мъжката мода се появи понятието "ефект wonderbra"...
На първо "четене" новината звучи като шега, но в действителност на пазара вече са пуснати слипове и боксерки, които придават на мъжете още 5см "увереност" :)))) Всичко това е благодарение на новата технология Active Shaping Technology Cup. По думите на дизайнера Андрю Кристиан, добавката не само има ефекта на "wonderbra", но и "защитава половите органи от настинка или удари" :))))
"Мъжете обичат комфортното бельо, което изглежда естествено и им придава увереност" - казва младия дизайнер, който е уверен, че изобретението му ще има зашеметяващ успех.
Интересно защо Андрю е толкова уверен... само като си представихме мъж с подплънки в бельото избухнахме в смях, а не дай си Боже да видим такъв тет-а-тет :))))) Какво мислите вие, мили дами?


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign