По целувката на мъжа ще разберете характера му

По това как се целува един мъж може да разберете много за характера и темперамента му. А когато става въпрос за началото на една връзка, това е една много важна и полезна информация.
Така че, бъдете внимателни и доколкото е възможно, по време на целувката, направете кратка преценка за начина, по който се целува Вашият кавалер. 


Ако той ту се докосва с устни до Вас, ту се целува с дива страст - пред Вас стои романтик. Такъв мъж е готов да отиде накрай света за любимата жена.

Ако мъжът не обича да демострира своите чувства пред околните, а целувките му са дълги и страстни само когато му се прииска - това е личност, при която нещата са по-скоро формални. Този мъж е твърде взискателен към половинката си.

Бързите целувки "между другото" говорят за неорганизиран човек - този мъж може едновременно да се целува и да съобщава информация, която няма нищо общо с този момент. Но бързите целувки може да означават и просто неумение на мъжа да се целува.

Ако мъжът обожава да се целува на обществени места - пред Вас стои истински позьор комплексар, за когото е важно да се покаже пред публиката.

Мъжът, който при целувка се вкопчва във Вас като хищник в жертвата си, има собственическо отношение към Вас. Той има тежък характер и е много ревнив. Често зад маската на самоуверен и властен човек се крие едно малко, обидено дете.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign