3 Трогателни признания в любов

Малките подаръци-изненади, които са направени лично, винаги са били по-ценни и повече радват сърцето, отколкото тези, които са купени от магазина.
По повод предстоящия празник на влюбените и деня на жената - 8-ми март Ви представяме няколко идеи за мини-сюрпризи, които лесно можете да направите сами :)

Мини-букетчета
Тези мънички цветни композиции ще разтопят и най-студеното сърце. За да направите тези миниатюри ще са Ви нужни живи цветчета и целуфанчета (подобни на тези, които се използват за кексчета или бонбони).
В кутията сложете дунапрен, навлажнете го леко, пъхнете цветчетата в целуфанчетата, прикрепете ги с топлийка и ги сложете върху гъбата.

Гирлянд от сърчица

За да направите тази полюшваща се от вятъра композиция, трябва да изрежете ленти от твърда, цветна хартия. Нарежете лентите и ги прегънете на 2. Двата им края учийте около нещо цилиндрично - молив например. Залепете ги в средата и съединете отделните сърчица с помощта на подходящ конец/корда и игла.

Интересна закуска

За да накарате някой да се усмихне и да се почувства добре е нужно толкова малко :) Например, вкусна закуска. Направете шоколадов или лимонов кекс/сладкиш (доказано е, че ароматът им прави хората по-добри ;)) , изрежете шаблон под формата на сърчице или цветенце (по Ваш избор) и поръсете десерта с пудра захар като предварително поставите изрязания шаблон в средата. :)

Пожелаваме Ви любимите Ви хора да Ви изненадат също толкова или дори още по-приятно :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign