Дженифър Анистън мрази "Св.Валентин"

14-ти февруари е планиран изцяло като "женски" ден от Дженифър Анистън и Кортни Кокс - само те двете и никакви мъже!

В момента двете звезди от култовия сериал "Приятели" не са обвързани. Нито един романс на Анистън след развода ѝ с Брад Пит не продължи достатъчно дълго, а отношенията ѝ с Джон Майер и Винс Вон трудно могат да бъдат наречени съдбоносни.
От октомври месец миналата година Кортни живее отделно от съпруга си Дейвид Аркет.
Трябва да отбележим, че Дейвид трудно би могъл да покрие представите ни за "идеален съпруг" - той с удоволствие споделя подробности от интимния си живот в радио ефира, многократно е забелязван на събирания, които далеч не могат да се нарекат пуритански....
Джен, която се сближи с Кортни още по времето на "Приятели", подкрепя приятелката си безрезервно.
"Дженифър има много ухажори, но ненавижда 14 февруари - денят на всички влюбени - сподели един от приятелите на звездата  - И тъй като след раздялата Кортни не се чувства много добре, двете са решили да прекарат този ден заедно. Те отсега се радват на възможността да се видят."

Ако и Вие поради една или друга причина сте самотни в деня на влюбените, последвайте примера на двете дами - съберете се с приятелки и си устройте грандиозно женско парти, в крайна сметка животът не се върти само около мъжете ;) :)))

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign