Тонизирайте и подхранвайте кожата на лицето си с КАФЕ

Кафето е любимата топла напитка на милиони хора по света. То ни дарява с енергия и ни събужда. Но това не е всичко... Трябва да знаете, че кафето е много полезно за кожата ни, ако го използваме при приготвянето на маски, лосиони и други домашно приготвени козметични продукти.

Специално за кожата на лицето Ви предагаме три варианта - освежаващ и тонизиращ лосион, и домашно приготвена Anti-age маска, която ще Ви спаси от малките бръчици.

Освежаващ лосион:
Сварете кафе, оставете го да изстине и напълнете с него формички за лед. Сутрин и вечер обтривайте лицето с късче от приготвения от Вас лед - ароматът ще Ви зареди с енергия, а кожата Ви ще се почувства освежена.

Тонизиращ лосион:
Всеки ден обтривайте лицето си с тампонче, потопено в прясно сварено кафе. Изключително тонизираща процедура, особено за стареещата и уморена кожа.

Anti-age маска:

Разтворете 1 с.л. ръжено брашно в прясно сварено кафе до получаване на кашичка. Добавете и един жълтък. Нанесете върху лицето за около 15 минути, след което измийте с хладка вода.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign