Модерни бижута: 5 стилни тренда за Пролет 2011

Бижутата са един задължителен дамски аксесоар, който придава на визията финес и уникалност. Творците на бижута са креативни и продуктивни, модата се мени със секунди...Наближава пролетния сезон, затова нека видим какво ще бъде актуално и модерно в необятния свят на бижутата...

1. Ефектни разноцветни камъни и кристали
За поредна година този стил бижута владее модните подиуми. За разлика от предишните сезони, когато украшенията с големи кристали изглеждаха като напомпени със стероиди, тази година те са фини и стилни.

2. Висулки и пискюли
Симпатична мода, която за поредна година ни радва. Много модни бреднове от класата на Chanel, Louis Vuitton и Dior поработиха върху възраждането на арт-деко аксесоарите от 70-те. Както забелязваме, справили са се чудесно и радват нашите женски сърца с красивите, женствени бижута.


3. Изчистена, геометрична бижутерия
Този тип бижутерия е любима на много дами. Тази година отново са актуални бижутата с геометрични форми. Тук се залага на формата и материала, от който са изработени украшенията. Декорациите са семпли, почти незабележими.


4. Пластмаса и акрил
Задължителните бижута от изкуствени материали. Тук фантазията на бижутерийните майстори е във вихъра си. Умела игра с цветовете и формите. Това са накити, напълно подходящи за свежия, пролетен сезон.

5. Розово злато
Ефектни и екзотични бижута. Розовият нюанс придава естествен шик на бижутата. Тези украшения са перфектни за Вашия вечерен тоалет.

Мили дами, очакваме Вашите коментари с нетърпение в belladonna-bg.com и не забравяйте да последвате нашата страница за красота, мода и стил във Facebook .


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign