50-те най-красиви жени в киното

Трудно можем да си представим класация на най-красивите актриси на ХХв. без Мерилин Монро, Одри Хепбърн и Грейс Кели, въпреки това от списание Los Angeles Times успяха да съставят въпросния рейтинг без тези кино-икони... Те не бяха включени дори в челната десятка...



Първо място в класацията "50 най-красиви жени в киното" зае 55-годишната Изабел Аджани. Своята екзотична красота актрисата дължи на баща си алжирец и майка германка. Изабел твърди, че никога не е прибягвала до помощта на пластичната хирургия, не е злоупотребявала с физическите натоварвания и не се е подлагала на диети. Според Los Angeles Times именно тя е достойна за първото място, тъй като нито една друга актриса не може да се сравни с красотата й във филма "Кралица Марго", в който Изабел се появява гола.










Второто място заема прекрасната Бриджит Бардо, която във филма "И Бог създаде жената..." играе възпитаница на приют за сираци, провокираща мъжете към необмислени постъпки.















Трето място в класацията за кино-красавици е отредено на Ким Бейсинджър във филма "Поверително от LA", в която нейната героиня прелъстява Ръсел Кроу.









В рейтинга са включени и съвременни красиви актриси като Блейк Лайвли в «Женско братство» (30 място), Дженифър Лопез с «Петзвезден романс» (31 място), Джулия Робъртс в «Хубава жена» (40 място), Шарън Стоун в «Първичен инстинкт» (43 място) и Катрин Зита-Джоунс в «Чикаго» (50 място).

Представяме Ви красавиците, заели първите 15 места. А Вие съгласни ли сте с избора на Los Angeles Times?
4. Mоника Белучи в "Малена" 2000г.
5. Холи Бери в "Умри в друг ден" 2002г.
6. Луиза Брукс в "Кутията на Пандора" 1929г.
7. Клаудия Кардинале в "Леопард" 1963г.
8. Джули Кристи в "Скъпа" 1965г.
9. Дженифър Конъли в "Dark City" 1998г.
10. Джоан Крофорд в "Гранд Хотел" 1932г.
11. Пенелопе Круз в "Прекършени прегръдки" 2009г.
12. Дороти Дендридж в "Кармен Джоунс" 1954г.
13. Катрин Деньов в "Дневна красавица" 1967г.
14. Фей Дънауей  в "Бони и Клайд" 1967г.
15. Фара Фосет в "Бягството на Лоугън" 1976г.
 ТУК можете да видите цялата класация




comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign