7 Сексапилни и известни жени, прехвърлили 50-те

" На възраст, в която не ни се налага да се грижим толкова интензивно за професионалното си развитие, нито за децата, нито за вероятността от забременяване, - казва героинята на Мерил Стрийп в романтичната комедия "Толкова е сложно" - сексът става още по-вълнуващ".
Представяме Ви 8 известни жени, които дори след като са преминали 50-те си остават все така желани и привлекателни.
Тези дами опровергават общоприетите стереотипи. Щастливи са в личния си живот, обичани са от партньорите си, които често пъти са доста по-млади от тях. И ние сме уверени, че мъжете са привлечени от тях не заради парите или славата им, а заради красотата, интелекта и сексапила им, които са се умножили с годините. :)

Джулиан Мур

Възраст: 50 години

Смята се, че разцветът на женската сексуалност настъпва на 30-35 години, но Джулиан Мур продължава да цъфти и на 50 :) Достатъчно е само да погледнете червенокосата чаровница и сами ще се убедите.

Шарън Стоун

Възраст: 52 години

Във втората част на филна "Ларго Уинч", който излиза през февруари, Шарън играе ролята на изкусителка. На въпроса дали ще използва своите любими способи за съблазняване, актрисата загадъчно се усмихва: "Радвам се, че Ви е приятно да ме гледате на екрана, така както преди. Разбира се, не съм единствената жена, която умее сексапилно да кръстосва крака, но всяка дама, която го прави, така или иначе ме копира" - шеговито се изказва Шарън.
Години след премиерата на "Първичен инстинкт" актрисата коментира: "Кой е казал, че жената в зряла възраст трябва да се чувства неудобно в интимни сцени? Мога да Ви докажа, че петдесетгодишните жени изглеждат изключително сексапилно, доста често дори повече, отколкото младите 20-годишни момичета."

Мерил Стрийп

Възраст: 61 години

"Когато бях млада се чувствах некомфортно в тялото си - признава носителката на два Оскар-а. - Винаги съм се чувствала малко по-стара, отколкото реално съм. Може би ще Ви бъде странно, но чак след навършването на 40 аз започнах да се харесвам".
Гледайки Мерил човек само може да ѝ се възхити! Във възрастта, в която всяка друга жена започва да се нарича "бабичка", тя изглежда свежо и привлекателно.
* Нашият екип горещо Ви препоръчва да гледате забавната романтична комедия "Толкова е сложно" с участието на Мерил Стрийп и Алек Болдуин :)


Ким Катрал

Възраст: 54 години

Днес, когато се носят слухове за снимките на "Сексът и градът - 3", ние се съмняваме във всичко друго, само не и в Саманта Джоунс. Уверени сме, че без проблем ще ѝ се отдаде да съблазни не по-малко привлекателен красавец от Макс Райан, с който тя се отдаде на забранени удоволствия сред пясъците на Абу Даби във втората част на филма. През целия си живот Ким Катрал е играла ролите на секси красавици и няма намерение да изневерява на стила си дори сега, на прага на 55-та си годишнина.
По думите на самата Ким, тя се чувства уверена в ролята на изкусителка, както на екрана, така и в реалния живот. Актрисата е била омъжена три пъти, а за последните пет години е сменила двама любовника, значително по-млади от нея.
"Започнах да харесвам секса след като навърших 40 години - признава тя - и от собствен опит съм се убедила, че 20-30 годишните мъже са това, което ѝ трябва на една 50-годишна жена".

Мишел Пфайфър

Възраст: 52 години

Русокосата красавица е на 52 години, а след нея все още продължават да се обръщат възхитени от външния ѝ вид мъже, а хубостта ѝ е обект на завист от много жени, значително по-млади от нея.
Мишел няма навика да крие годините си, а самата възраст, наричана от всички "зряла", за актрисата е "свободна".
Красавицата признава, че се чувства добре в тялото си и е по-уверена в сексапила си, отколкото когато е била на 25 години.

Сюзън Сарандън

Възраст: 64 години

"Числото 64 не ме плаши изобщо - признава чаровната актриса, която в последно време, като че ли сияе от щастие. - Аз гледам към бъдещето с оптимизъм."
За своите години Сюзън Сарандън е много по-впечатляваща и енергична от редица дебютантки, които спокойно могат да ѝ бъдат внучки. В началото на миналата година тя се разведе със съпруга си Тим Робинс след 23-годишен брак и не позволи на таблоидите да сплетничнат за "самотната старост", защото през глава се впусна в романс с Джонатан Бриклин, който е по-млад от нея с... 32 години!

Иман

Възраст: 55 години

Въпреки годините си, красавицата с визия на Нефертити продължава да предизвиква възхищение у нас с неземната си красота.
Когато миналата година от списание Esquire направиха "Атлас на най-сексапилните жени" (България е представена в него от модела Рали Иванова) авторите не се поколебаха нито за миг да сложат в него сомалийската дива с изписани черти на лицето.
Иман признава, че тайната на привлекателността ѝ е много проста - увереност в себе си - "Tова е подправката, без която сексапилът е невъзможен!" - казва музата на самия Ив Сен Лоран.

Когато си на 55г. а изглеждаш като 35-годишна...


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign